"SAMO MU DAJTE LOPTU I SKLANJAJTE SE" Jokić istakao saigrača pa poručio: "Svaki dan mi je KAO U RAJU!" (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nestvarni dani

"SAMO MU DAJTE LOPTU I SKLANJAJTE SE" Jokić istakao saigrača pa poručio: "Svaki dan mi je KAO U RAJU!" (VIDEO)

Odbrana nam je bila vrhunska - prezadovoljan je Nikola

Objavljeno:

Nikola Jokić je bio vrlo raspoložen posle treće utakmice svog Denvera i Los Anđeles Lejkersa u finalu Zapadne konferecnije.

Nagetsi su slavljem u gostima stekli prednost 3-0 u seriji i došli nadomak plasmana u veliko NBA finale, prvo u istoriji franšize.

Srpski centar se razdragano pozdravljao sa ljudima iz ekipe, ali i suprugom Natalijom Jokić, kao i braćom Strahinjom i Nikolom.

Strahinja Jokić, Nikola Jokić, Natalija Jokić, Nemanja Jokić
foto: Printscreen/Twitter/Johnny, Printscreen/Twitter/@Vic Lombards

Na konferenciji za medije posle meča, dvostruki MVP je prvo istakao sjajnu partiju Džamala Mareja koji je postigao 37 poena i podsetio na partije pružane u plej-ofu 2020. kada su upravo Lejkersi zaustavili "Grumenja" u finalu Zapada tokom "bubble-a" (mehura zbog koronavirusa).

- Onaj Mari iz mehura, zaista je poseban. Samo mu dajte loptu, napravite blok ili se sklanjajte. On je zaista ubitačan kad ga krene šut. Nosio nas je kroz prvu četvrtinu i prethodnu utakmicu - rekao je Jokić posle meča za ESPN.

Džamal Marej, Entoni Dejvis
foto: Harry How / Getty images / Profimedia

"Džoker" je zbog četiri faula morao na klupu sredinom treće četvrtine, ali su u njegovo izostatnku iskočili drugi igrači.

- Verujem saigračima. Koldvel-Pop je bio odličan, Brus Bran sa klupe, Majkl Porter junior... Odbrana nam je bila vrhunska. Uopšte nisam sumnjao u saigrače nijedanog sekunda - istakao je Jokić.

Jedno od pitanja je bilo kako gleda na svoj put kroz NBA ligu, gde je dva puta za redom bio MVP, ali i na činjenicu da ga jedan meč deli od finala. - O ovome nisam ni mogao da sanjam dolaskom u NBA. Svaki dan mi je kao u raju, uživam u momentu - objasnio je Somborac kako se oseća.

Nagetsi imaju priliku da osvoje prvu NBA titulu.

- Daleko smo od toga. Glavni fokus nam je sledeća utakmica. Ne bih još o tome da razmišljam, dugo je putovanje - rekao je Jokić.

Bonus video:

00:06

Natalija Jokić pozirala sa suprugama košarkaša Denvera

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.