JOKIĆEVA BRAĆA POBESNELA ZBOG OVE ODLUKE SUDIJE: Trener Denvera reagovao, morao je... (VIDEO)
Nikola Jokić i Majk Meloun/Strahinja i Nemanja Jokić, Foto: Printscreen/Twitter/@chrisjhernandez, Printscreen/Twitter/@JoelRushNBA

na nivou

JOKIĆEVA BRAĆA POBESNELA ZBOG OVE ODLUKE SUDIJE: Trener Denvera reagovao, morao je... (VIDEO)

Kao i uvek, Nikola braća su vrlo aktivno pratila meč, a posebno burno su reagovala kada je Nikoli dosuđen četvrti faul sredinom treće deonice

Objavljeno: 09:06h

Nikola Jokić nije blistao u trećoj utakmici svog Denvera i Lejkersa, bar ne kako smo navikli od njega u ovosezonskom plej-ofu.

Šut iz igre srpskog centra je bio ispod 50%, rano je ušao u problem sa ličnim greškama, ali je ipak ubacio 24 poena.

Sa dela tribina iza klupe Nagetsa je imao veliku podršku svoje porodice, braće Strahinje i Nemanje, kao i supruge Natalije.

Kao i uvek, Jokićeva braća su vrlo aktivno pratila meč, a posebno burno su reagovala kada je Nikoli dosuđen četvrti faul sredinom treće deonice igre.

Jasno je bilo da Jokić nije ni pipnuo Entonija Dejvisa kada je ovaj pokušao da poentira iz ofanzivnog skoka, dvostruki MVP ga je promašio, ali je sudija Skot Foster prekinuo igru zbog nepostojećeg faula Srbina.

Strahinja i Nemanja su odmah skočili i protestovali, a onda pokazivali treneru Denvera Majku Melounu da zatraži ponovno pregledanje situacije, što je ovaj i učinio. Naravno, ne na njihov predlog koji nije ni konstatovao, već Nikolin, a možda je i sam znao da će odluka biti preinačena.

A posle meča, Jokićeva braća i Natalija su zdušno pozdravila pobedu Nagetsa, dok je Strahinja prvi pritrčao da izgrli "pravog" MVP-ja...

Bonus video:

00:06

Natalija Jokić pozirala sa suprugama košarkaša Denvera

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.