DUPLI BREJK MAJAMIJA U BOSTONU: Batler se "zapalio" i kreirao preokret, Seltiksi NEMAJU REŠENJE za njega! (VIDEO)
Džimi Batler i Grent Vilijams, Foto: Adam Glanzman / Getty images / Profimedia

NBA plej-of

DUPLI BREJK MAJAMIJA U BOSTONU: Batler se "zapalio" i kreirao preokret, Seltiksi NEMAJU REŠENJE za njega! (VIDEO)

Hit je napravio seriju 23-9 i preokrenuo na 105:100 posle sukoba Vilijamsa i Batlera

Objavljeno:

Majami je napravio još jedan "brejk" u Bostonu slavivši sa 111:105 i poveo sa 2-0 u finalnoj seriji Istočne koferencije NBA lige.

Domaćin je imao vođstvo 96:87 u finišu, ali je tada Džimi Batler ušao u sukob sa Grentom Vilijamsom posle kog su obojica dobili po tehničku.

Ovaj detalj je razmrdao goste, a Batler krenuo da pogađa koš za košem. Hit je napravio seriju 23-9 i preokrenuo na 105:100 posle čega je rutinski priveo meč kraju sa linije slobodnih bacanja.

Džimi 'Basket' (koš), kako sada zovu Batlera koji se u plej-ofu pretvori u superstara, na kraju je postigao 27 poena za "Vrelinu", a imao je i 8 skokova i 6 asistencija.

Bem Adebajo je takođe bio izvrstan, nadomak tripl-dabla sa 22 poena, 17 skokova i 9 asistencija. Kejleb Martin je ubacio 25 poena.

Najekisaniji poenter meča bio je Džejson Tejtum sa 34 poena, 12 skokova i 8 asistencija, ali nije imao pravu podršku u redovima Seltiksa. Pre svega se to misli na drugi deo Bostonovog udarnog tandema, Džejlena Brauna, koji je imao 16 poena uz 30,4% šuta iz igre.

Serija se sada seli u Majami, a treća utakmica na programu je u noći nedelja na ponedeljak, takođe u 2.30, kao i sve u finalu Istoka i Zapada.

Bonus video:

00:06

Natalija Jokić pozirala sa suprugama košarkaša Denvera

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.