ŠPANCI OPASNO NAJAVLJUJU DUEL U MADRIDU: "Videće se ono što nikada nije" (FOTO)
Tuča na meču Real Madrid - Partizan, Foto: BURAK AKBULUT / AFP / Profimedia

dosta prostora daju košarci

ŠPANCI OPASNO NAJAVLJUJU DUEL U MADRIDU: "Videće se ono što nikada nije" (FOTO)

Meč za istoriju počinje u 21 sat

Objavljeno: 17:30h

U danu kada Real Madrid i Partizan igraju peti, odlučujući, meč plej-ofa Evrolige, sportska štampa u Španija mnogo više se bavi ovim duelom nego što je to bio slučaj prethodnih dana.

Ponovo je "Marka" najviše prostora dala košarci. Tako, ovaj meč najavljuju na naslovnici, a onda na dve strane uz bombastičan naslov "Poslednji napad" analizira ovaj duel.

"Marka" u prvi plan stavlja Tavareša kao jednog od košarkaša koji bi mogao da prelomi ovaj duel. Takođe, meč Reala i Partizana nazivaju istorijski, jer nikada i niko u istoriji Evrolige nije uspeo da slavi u gostima u petom duelu. Tako, eventualni trijumf izabranika Željka Obradović bio bi pravi podvig.

I "As" u prvi plan stavlja istorijski momenat ovog duela i donosi naslov: "Videće se ono što nikada nije". Oni pišu da posle 0:2 ili 2:0 niko nije došao do potpunog preokreta. S druge strane, Partizan će imati priliku da postane prvi tim koji će kao gost dobiti četvrtifinale u petoj seriji.

"Mundo Deportivo" najmanje pažnje posvećuje košarci i duelu Partizana i Reala. Pa tako duel najavljuje na samo jednoj strani. Koliko njima znači ovaj duel vidi se i po tome što najave duela nema ni u jednoj rečenici na naslovnoj strani.

Naravno, u Srbiji je potpuno drugačije. Euforija navijača crno-belih je velika, par stotina navijača očekuje se i u Madridu, a kako je i najavljeno, meč za istoriju počinje u 21 sat i nešto kasnije biće poznato ko će na Fajnal 4 u Kaunas.

BONUS VIDEO:

00:28

Atmosfera pred početak meča Partizan - Panatinaikos

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.