OGLASIO SE VLASNIK SANSA ZBOG SUKOBA SA JOKIĆEM: Milijarder iznenadio rečima o Srbinu!
Met Išbija, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

kapa dole

OGLASIO SE VLASNIK SANSA ZBOG SUKOBA SA JOKIĆEM: Milijarder iznenadio rečima o Srbinu!

Dok Nikola Jokić misli da je Meta Išbiju trebalo izbaciti iz hale, pojedinci asa Denvera krive za nefer potez jer je želeo da nastavi igru dok je Okogi još bio van terena. A vlasnik Finiksa ne želi kaznu ni za koga

Objavljeno:

Vasnik Finiks Sansa, Met Išbija, oglasio se na Tviteru nakon što se našao u centru pažnju jedne situacije tokom četvrte utakmice polufinala Zapada između svog tima i Denvera.

Sansi su pobedili Nagetse u verovatno najboljoj utakmici dosadašnjeg plej-ofa, a Išbija je krajem druge četvrtine došao u sukob sa Nikolom Jokićem o kome se posle meča priča više nego o 53 poena srpskog asa ili novoj briljantnoj partiji Devina Bukera, ali ovog puta i Kevina Durenta.

Krilo Finiksa, Džoš Okogi, u pokušaju da ostavi loptu u igri je pao preko gledalaca u uglu terena, a lopta je završila upravo u rukama milijardera na čelu franšize iz Arizone.

Dok je Išbija sa ljudima pored sebe pomagao Okogiju da ustane, Jokić je potrčao da brže-bolje uzme loptu i pokrene napad Denvera, pa je krenuo da je otima iz ruke Išbije. Ovome se to nije dopalo pa je izbio loptu u stranu, nakon čega ga je Somborac levom rukom odgurnuo nazad na stolicu.

Nikola Jokić, Met Išbija
foto: Printscreen/Twitter/@NBAonTNT

Jokić je zbog ovoga zaradio tehničku grešku, ali se sada priča i o potencijalnoj suspenziji. Dok "Džoker" tvrdi da je trebalo samo izbaciti Išbiju sa terena jer je kao navijač ometao igru, pojedinci ga krive za nefer potez jer je želeo da nastavi igru dok je Okogi još bio van terena. A Išbija ne želi kaznu ni za koga.

- Velika pobeda Sansa u do sada neverovatnoj seriji! To bi trebalo da bude i jeste jedina priča. Suspendovanje bilo koga zbog sinoćnjeg incidenta ne bi bilo ispravno. Veoma poštujem Jokića i ne želim da vidim tako nešto. Uzbuđen sam zbog pete utakmice! Napred, Sansi - napisao je vlasnik "Sunaca" na Tviteru.

Bonus video:

00:15

Skandiranje za Dragana Vlahovića, čuvara škole Ribnikar

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.