HAOS U FINIKSU - JOKIĆ GURNUO LAKTOM MILIJARDERA: Srbin "posadio" vlasnika Sansa na stolicu i dobio tehničku! VIDEO
Nikola Jokić gura laktom Meta Išbiju, Foto: Printscreen/Twitter/@NBAonTNT

skandal

HAOS U FINIKSU - JOKIĆ GURNUO LAKTOM MILIJARDERA: Srbin "posadio" vlasnika Sansa na stolicu i dobio tehničku! VIDEO

Prebogati vlasnik Sansa je franšizu kupio početkom februara za 4,4 milijarde dolara i odmah u velikom trejdu doveo Kevina Durenta u Arizonu

Objavljeno:

Finiks i Denver igraju noćas četvrtu utakmicu serije polufinale plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, a domaći Sansi na poluvremenu vode 63:61. Podsetimo. Nagetsi vode 2-1 u pobedama.

Nikola Jokić je na standardnom nivou - nakon što je u prvoj četvrtini vezao tri promašaja iz igre, u drugoj je sve pogađao - ali je najviše pažnje skrenuo jednom neobičnom situacijom pri kraju poluvremena.

Krilo Finiksa, Džoš Okogi, u pokušaju da ostavi loptu u igri je pao preko gledalaca u uglu terena, a lopta je završila u rukama Meta Išbije.

U pitanju je prebogati vlasnik Sansa koji je franšizu kupio od Roberta Sarvera početkom februara za 4,4 milijarde dolara i odmah u velikom trejdu doveo Kevina Durenta u Arizonu.

Met Išbija
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Dok je Išbija sa ljudima pored sebe pomagao Okogiju da ustane, Jokić je potrčao da brže-bolje uzme loptu i pokrene napad Denvera, ali vlasniku Finiksa se to nije dopalo pa mu je izbio loptu u stranu.

"Džoker" je odgovorio tako što je levom rukom odgurnuo milijardera nazad na njegovu stolicu.

Jokić je dobio nazad loptu, ali i tehničku grešku od sudija, a jedan redar je izbačen iz sale jer je ostvario kontakt sa dvostrukim MVP-ijem lige.

Bonus video:

00:15

Navijaci partizana poruka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.