NBA LEGENDA KAO IZ TOPA: Jokić i Denver osvajaju titulu!
Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

au!

NBA LEGENDA KAO IZ TOPA: Jokić i Denver osvajaju titulu!

Proslavljeni košarkaš veruje u Nagetse

Objavljeno: 18:03h

Srpski košarkaš Nikola Jokić je nastavio da pomera granice u NBA ligi, ali je njegov nestvaran učinak u trećem meču plej-of serije sa Finiks Sansima pokvario poraz.

NBA legenda i nekadašnji košarkaš Finiksa Čarls Barkli izjavio je za "NBA TV" da očekuje da će Denver osvojiti titulu ove godine.

- Pobeđuje bolji tim tokom serije. Mislim da će Nagetsi pobediti ovu plej-ofu seriju. Štaviše, da budem iskren, mislim da će Nagetsi osvojiti titulu. Imaju sve što je potrebno.

Čarls Barkli
Čarls Barklifoto: Profimedia

- Džamal Marej je konačno zdrav. Nikola Jokić je momak kojem ne odajemo dovoljno priznanja za sve što radi. Njihov generalni menadžer, njihova klupa, itd. Pogledajte njihovu klupu. Spektakularna je. Denver je moj favorit na Zapadu i mislim da su favoriti za prsten - istakao je Barkli.

Sansi su pobedili ekipu Denvera rezultatom 121:114 u trećem meču polufinala zapadne konferencije NBA lige. Tim iz Arizone je tako uspeo da smanji zaostatak u pobedama i sada Nagetsi vode 2-1 u seriji.

Da podsetimo, Jokić je nedavno završio na drugom mestu u trci za MVP priznanje, a nagradu je osvojio igrač Filadelfije Džoel Embid.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.