I ZADOVOLJAN I ZABRINUT! Ivanović podeljenog mišljenja posle trijumfa u Ljubljani (FOTO)
Duško Ivanović na utakmici Cedevita Olimpije i Crvene zvezde, Foto: aba-liga.com/Cedevita Olimpija/Filip Barbalic/alesfevzer.com

ISKREN!

I ZADOVOLJAN I ZABRINUT! Ivanović podeljenog mišljenja posle trijumfa u Ljubljani (FOTO)

Utakmica nije imala rezultatski značaj, ali je bila značajna i za nas i za Cedevita Olimpiju jer za nedelju dana počinje plej-of i tu nema mesta za kikseve, rekao je trener Crvene zvezde

Objavljeno:

Duško Ivanović, trener Crvene zvezde izneo je utiske posle pobede nad Cedevita Olimpijom u zaostaloj utakmici trećeg kola ABA lige.

- Utakmica nije imala rezultatski značaj, ali je bila značajna i za nas i za Cedevita Olimpiju jer za nedelju dana počinje plej-of i tu nema mesta za kikseve. Izuzetno sam zadovoljan sa određenim periodima naše igre, ali i sa druge strane zabrinut zbog nekih drugih stvari. Nismo imali fokus u odbrani i agresivnost u napadu, ali dobro, imamo još nekoliko dana da spremimo dobro za početak plej-ofa - rekao je Ivanović.

Detalj sa utakmice Cedevita Olimpije i Crvene zvezde
Detalj sa utakmice Cedevita Olimpije i Crvene zvezdefoto: aba-liga.com/Cedevita Olimpija/Filip Barbalic/alesfevzer.com

Kao neko ko godinama nije radio u regionalnoj košarci, upitan je koliko je ABA liga kvalitetna u odnosu na špansku gde je radio pre dolaska u Beograd.

- Španska liga je jedna od najjačih, odmah posle Evrolige sigurno. Mislim da je teško igrati ABA ligu, jer su ekipe pune talentovanih igrača i sve ekipe imaju karakter. Nije lako igrati, ja sam prijatno iznenađen kvalitetom - zaključio je Ivanović.

Bonus video:

00:13

Ivanović daje instrukcije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.