ZVEZDA DOPUTOVALA U LJUBLJANU: Ivanović želi pobedu pred početak doigravanja!
Duško Ivanović, Foto: Starsport©

MEČ bez rezultatskog imperativa

ZVEZDA DOPUTOVALA U LJUBLJANU: Ivanović želi pobedu pred početak doigravanja!

Utakmica je na programu u ponedeljak od 18 sati

Objavljeno: 22:47h

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Ljubljanu gde ih u ponedeljak od 18 časova očekuje zaostala utakmica 3. kola ABA lige protiv Cedevita Olimpije koja je prvobitno odložena na zahtev ljubljanskog tima.

Crveno-beli odlaze u Ljubljanu na meč sa starim rivalom odlaze bez rezultatskog imperativa jer su nakon “raspleta” u Podgorici na poziciji broj 2, ali žele da nastave sa pobedničkim ritmom pred start plej-ofa.

Duško Ivanović u skladu sa propozicijama takmičenja neće moći da računaju na argentinski tandem Vildoza - Kampaco (koji su nakon prvobitno zakazane utakmice stigli u klub pa nemaju prvo da igraju u zaostalom meču) ali se tim polako kompletira za završnicu:

1 / 3 Foto: Starsport©

- Idemo u Ljubljanu da odigramo dobru utakmicu, istina rezultatski pritisak ne postoji, ali kada nosis dres Crvene zvezde pritisak je uvek tu i uvek želimo da pobedimo, bilo kada i bilo gde. Tako će biti i u Ljubljani. U seriji smo pobeda, i želimo da u dobrom ritmu dočekamo početak doigravanja u ABA ligi gde su naše ambicije poznate - rekao je trener crveno-belih Duško Ivanović.

Stefan Lazarević takođe je dao svoje viđenje predstojećeg meča:

- Ostaje nam još ta jedna utakmica pred plej ofa kome se sada okrećemo ali želimo da odigramo dobru čvrstu utakmicu u Ljubljani I dođemo do pobede. Iako nema takmičarski značaj, svaka pobeda je važna jer se njima gradi samopouzdanje za nastavak a to je plej of I završnica sezone. Imali smo vremena da se odmorimo, sve smo kompletniji iako u Ljubljani nećemo imati Fakunda I Luku, ali I dovoljno dugu klupu da odigramo dobru utakmicu.

Utakmica Cedevita Olimpija - Crvena Zvezda igra se u ponedeljak od 18 sati, a plej of za crveno-bele startuje narednog vikenda utakmicom u Beogradu protiv ekipe Zadra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.