"MNOGIMA SE OVO NEĆE DOPASTI": Postoje dve opcije za Filipa Petruševa - može li Zvezda da ga zadrži?
Filip Petrušev, Foto: Starsport©

sve je otkriveno

"MNOGIMA SE OVO NEĆE DOPASTI": Postoje dve opcije za Filipa Petruševa - može li Zvezda da ga zadrži?

Ražnatović bez imalo ustezanja otkrio planove košarkaša

Objavljeno: 19:02h

Košarkaš Crvene zvezde Filip Petrušev je jedan od glavnih igrača u timu Duška Ivanovića ove sezone, a njegov agent Miško Ražnatović je otkrio šta će biti sa njim na kraju sezone.

Petrušev je stigao letos u Crvenu zvezdu i potpisao je ugovor na jednu godinu, uz opciju produžetka na još jednu, čime je na neki način i pokazao svoju naklonost da ostane u klubu. Ipak, njegove igre su naterale mnoge klubove da pokažu interesovanje, ali je Miško Ražnatović stavio tačku na tu priču.

Agent košarkaša je u razgovoru za grčki "SDNA" istakao da Petrušev ima samo dve opcije.

- Spreman je, verujem toliko da je spreman, do te mere da ne nameravam da slušam ponude iz Evrope celog leta. Ako ne potpiše do avgusta u NBA, onda ćemo prvo da slušamo Crvenu zvezdu, jer je tamo u odličnom okruženju. Verujem da će Filip biti sledeće sezone u NBA ligi, a ako se to ne desi, onda će ostati u Zvezdi. Mnogima se ovo neće dopasti, ali to je realnost - rekao je Ražnatović.

Miško Ražnatović
Miško Ražnatovićfoto: Starsport©

Ražnatović je otkrio i kako je sve teklo kroz karijeru ovog igrača.

- Prvog dana kada sam sreo Filipa i njegovu porodicu postavili smo ciljeve. A to je da mu garantujem NBA ugovor. Odlično smo počeli, nije bio toliko dobar na koledžu, ali je onda postao MVP Jadranske lige i bio draftovan. To nije bilo dovoljno da mu se obezbedi ugovor. Sledeći korak je bio Efes, evropski šampion. Sezona tamo mu nije bila dobra. Sada je u Zvezdi gde igra vrlo dobro. Nisam bio za to da bude četvorka, ali izgleda da je Duško bio u pravu što ga je tu stavio. Pokazalo se da mu ta pozicija odgovara, što može da mu bude važno za potencijalnu NBA karijeru. Nije samo centar, već i krilni centar, šutira sa mnogo samopouzdanja, a pritom je i atleta.

Na kraju, Ražnatović je otkrio i da je Petrušev bio blizu Panatinaikosa.

- Želeo sam da Petrušev dođe u Atinu. Znali smo situaciju u Srbiji i hteo sam da igra u inostranstvu, iako su ga Partizan i Crvena zvezda želeli. Oni (Panatinaikos) su se smejali i pričali u smislu 'koji Petrušev'?"

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.