OGNJEN DOBRIĆ SVESTAN GREŠAKA: To nas je koštalo Top 8... (VIDEO)
Ognjen Dobrić, Foto: Espreso

iskreno

OGNJEN DOBRIĆ SVESTAN GREŠAKA: To nas je koštalo Top 8... (VIDEO)

Košarkaš Zvezde sumirao utiske

Objavljeno: 00:09h

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Fenerbahčea u spektakularnoj utakmici sa 91:89, a utiske posle meča izneo je i jedan od najboljih pojedinaca u na ovom meču Ognjen Dobrić.

- Odigrali smo super utakmicu, Fenerbahče je izuzetno kvalitetan protivnik. Naravno, mi smo se borili za pobedu, jer niko ne igra da bi izgubio. Hteli smo da pokažemo da možemo da igramo sa svima, što smo i pokazali, i čestitam celoj našoj ekipi na ovoj evroligaškoj sezoni. Nismo imali sreće, i bili smo loši u nekim bitnim momentima, što nas je koštalo TOP 8, ali mislim da ova ekipa itekako ima kvalitet i da to pokazuje iz utakmice u utakmicu - počeo je Dobrić.

Svesni su izabranici Duška Ivanovića šta je bilo presudno za plasman u Top 8.

- Baš taj loš period nas je koštao. Imali smo period od možda mesec, mesec i po dana gde smo izgubili nekoliko utakmica, u kojima smo vodili, pa onda pad u drugom poluvremenu, trećoj i četvrtoj četvrtini. Tu smo gubili svu prednost koju smo imali i tako gubili sve utakmice. Mislim da je to glavni razlog što nismo u Top 8, ali iskreno mislim da imamo kvalitet.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.