MOŽE LI GORE? Udaraju na zahuktali Partizan, a nisu trenirali cele nedelje
Vladimir Jovanović, Foto: Starsport©

loša situacija

MOŽE LI GORE? Udaraju na zahuktali Partizan, a nisu trenirali cele nedelje

Trener Igokee otkrio da je kadrovska situacija pred meč u Beogradu jako teška

Objavljeno: 16:20h

Košarkaši Igokee gostuju u ponedeljak Partizanu, u utakmici 25. kola ABA lige.

Trener Igokee Vladimir Jovanović rekao je da će njegova ekipa, i pored kadrovskih problema i snage protivnika, pokušati da pokaže svoj talenat i kvalitet i odigra dobru utakmicu protiv Partizana.

- Prvo bih čestitao Partizanu na fenomenalnom uspehu i plasmanu među osam najboljih u Evroligi, jer mislim da je to fenomenalan uspeh za njih, ali i za ABA ligu i srpsku košarku generalno- rekao je Jovanović.

- Ovo je najteža utakmica za nas iz prostog razloga što igramo protiv najtežeg mogućeg protivnika u ovom trenutku. Ekipa Partizana igra odličnu košarku, jako moćna u napadu, možda su najbolji u Evropi sa 'drive and kick' košarkom, imaju veliki broj otvorenih šuteva, stoga i ne čudi procenat ubačenih trojki od preko 47 odsto- dodao je on.

KK Igokea, KK Cibona
foto: ABA liga/Igokea/Marija Vuruna

Igokea je 11. na tabeli regionalnog takmičenja sa devet pobeda i 14 poraza, dok su crno-beli prvi sa skorom 21/2.

- Druga stvar koja nama čini ovu utakmicu čini teškom je kadrovska situacija, gde praktično ne znamo da li ćemo sa 10 igrača istrčati na teren i gde cele nedelje nismo imali kvalitetan trening i nismo igrali pet na pet, ali to je situacija s kojom smo se već sretali gde iz svega toga moramo da pronađemo rešenje, da malo improvizujemo- rekao je Jovanović.

- Moramo na gostujućem terenu i pored snage protivnika, da pokažemo svoj talenat i kvalitet, nadam se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu - zaključio je on.

Utakmica Partizan - Igokea na programu je u ponedeljak od 20.00 u Beogradskoj areni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.