GORI SRBIJA: Luka Vildoza ima poruku za Partizan
Vildoza i Lesor, Foto: Starsport

počelo je!

GORI SRBIJA: Luka Vildoza ima poruku za Partizan

Argentinac ne može da dočeka završnicu ABA lige

Objavljeno: 12:37h

Košarkašu Crvene zvezde Luki Vildozi prija boravak u Beogradu, a Argentinac je izuzetno motivisan pred nastavak sezone.

As crveno-belih je priznao da nije mnogo znao o Srbiji, ali se ispostavilo kao sjajna odluka da prihvati ponudu tima sa Malog Kalemegdana.

Bivši košarkaš Milvoki Baksa na Mali Kalemegdan je došao u oktobru prošle godine, a crveno-belima je potpisao dvogodišnji ugovor i postao prvi Argentinac koji ie ikada nosio dres Zvezde.

- Dvoumio sam se zato što je nova zemlja, nisam znao ništa o njoj. Nisam govorio jezik, niti sam znao nekoga iz ekipe. Bilo je teško da dođem ovde. Na kraju je to dobra odluka. Posle dva, tri meseca, shvatio sam da je dobra odluka i prezadovoljan sam ovde - rekao je Vildosa na TV "Arena Sport".

Luka Vildoza
Luka Vildozafoto: Starsport

Govorio je o životu u našoj zemlji, kao i o saigračima, navijačima i Partizanu.

- Puni su energije. To sam video i kod navijača Zvezde i kod navijača Partizana. Imam osećaj da jedva čekaju da dodđe utakmica i onda ti jednostavno prenesu tu energiju. Nama to znači jer onda igramo motivisanije - rekao je Vildosa.

Argentinac jedva čeka da ponovo zaigra protiv Partizana, a finale sa crno-belima mu je dodatna motivacija.

- Dobra je atmosfera unutar ekipe. U svlačionici je sve dobro. U ABA čekamo da se završi prva faza, a posle ćemo da znamo ko ide u plej-of sa kog mesta i posebno gde će da bude Partizan. Čekamo njih. Da, voleo bih da u finalu ABA lige igramo protiv njih. To mi je dodatna motivacija - završio je Argentinac.

(Espreso/Arenasport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.