ZANIMLJIVA NAJAVA MEČA FMP-PARTIZAN! Trener "pantera" očekuje lak posao protiv crno-belih
FMP - Partizan, Foto: Starsport

biće sve samo ne lak...

ZANIMLJIVA NAJAVA MEČA FMP-PARTIZAN! Trener "pantera" očekuje lak posao protiv crno-belih

Stefanović pokušava da motiviše igrače pred važan meč

Objavljeno: 17:46h

Košarkaši FMP-a u ponedeljak od 20 sati dočekuju Partizan u 24. kolu ABA lige, a verovatno da trenutno nema "težeg" protivnika u regionalnom takmičenju.

Panteri su drugu sezonu u nizu obezbedio plasman u plej-of i trenutno je na skoru 13-10, do je Partizan vodeći sa 20 pobeda i dva poraza.

Crno-beli su u jako dobroj formi, a pobeda nad Realom ih kao tim podigla još više.

Trener FMP-a Nenad Stefanović je izuzetno motivisan pred ovaj meč i sa velikim respektom je govorio o rivalu.

Nenad Stefanović
Nenad Stefanovićfoto: Starsport©

- Kao što uvek kažem i mojim igračima, očekuje nas zaista laka utakmica u kojoj nemamo apsolutno ništa da izgubimo. Igramo protiv ekipe koja igra jednu zaista odličnu košarku ne samo na nivou ABA lige, nego i Evrope. Ako sve bude kako treba, a verujem da će biti, igraće i Top 8 Evrolige. Vidi se velika razlika u ovogodišnjim i prošlogodišnjim igrama, zna se čiji je to pečat i tu nema mnogo šta da se priča. Mi da bismo napredovali, moramo da igramo sa najboljima, ove utakmice tako i doživljavamo. Želimo da se prikažemo u što boljem svetlu, apsolutno da budemo rasterećeni, da damo sve što imamo u ovom momentu. Želimo da vidimo gde smo u odnosu na jedan takav tim, nemamo šta da izgubimo, možemo samo da dobijemo i stručni štab, kao i svi igrači – radujemo se utakmici sa Partizanom - rekao je trener Nenad Stefanović.

Svoja očekivanja izneo je i prvotimac Pantera Čarls Mening.

- Partizan je odličan tim, jedan od najboljih na ovim prostorima. Biće to pravi test za nas kao tim i svakog pojedinačno. Uzbuđeni smo što ćemo imati priliku da se odmerimo sa njima. Moramo da budemo fokusirani, igramo našu igru i vodimo računa o detaljima da bismo bili konkurentni. Potrebno je da budemo agresivni u odbrani i pokušamo da ih limitiramo jer oni zaista imaju mnogo napadačkih kvaliteta. Takođe, izgubljene lopte moramo da svedemo na minimum i sledimo plan koji nam je stručni štab pripremio. Želimo da se držimo svojih principa koji nas odlikuju i da odigramo najbolje moguće u narednoj utakmici - rekao je Mening.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.