LEGENDARNI KOŠARKAŠ POZITIVNO GOVORIO O PARTIZANU: "Nikada Željkova ekipa nije igrala ovako borbeno!"
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport©

DAO SVOJE MIŠLJENJE

LEGENDARNI KOŠARKAŠ POZITIVNO GOVORIO O PARTIZANU: "Nikada Željkova ekipa nije igrala ovako borbeno!"

Dejan Tomašević dodaje da mu je jako drago što je organizovana utakmica veterana crno-belih i tima iz Madrida

Objavljeno: 13:38h

Još uvek se priča o fanatastičnoj pobedi košarkaša Partizana protiv Real Madrida 104:90 u 32. kolu Evrolige.

Samom duelu prethodio je susret veterana dva kluba u kojem su slavili crno-beli 65:61, a jedan od legendi Partizana koji je dao svoj doprinos pobedi u revijalnom duelu bio je i Dejan Tomašević koji ističe da mu je prijao povratak na parket.

- Fenomenalan osećaj, video sam puno dragih lica, puno ljudi sa kojima sam igrao. Drago mi je da su mnogi od njih u dobroj formi i dalje. Drago mi je što smo pobedili Real. Drago mi je da je organizovana ova utakmica. Možda, poučeni ovim iskustvom Reala koji jako neguje ovu veterasnku sekciju, možda to uradi Partizan pa ovi susreti budu uobičajeni.

Dejan Tomašević
foto: Starsport©

Partizan se posle osam godina vratio u Evroligu i došao je na korak od Top 8. Tako, Tomašević ističe znanje Željka Obradovića i borbenost kao ključ uspeha.

- Verovatno ćemo to pričati za nekih desetak godina o ovoj sezoni. Ono što mene raduje, dugo sam prijatelj sa Željkom i čini mi se da nikada njegova ekipa nije igrala ovako borbeno kao što igra ove godine. Sigurno da mnogo znači i ova podrška navijača i ova euforija, a, svakako, Željko, igrači i njegov stručni štab su t zaslužili. Bitno je da se ode u plej-of, pa šta nam Bog da - istakao je u razgovoru za Telegraf legendarni košarkaš.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.