PARTIZANOV AS PORUČIO: Iako PITBUL nije u formi, opet može da vas izujeda!
Matijas Lesor i Zek Ledej, Foto: Emilija Jovanović

jasna aluzija

PARTIZANOV AS PORUČIO: Iako PITBUL nije u formi, opet može da vas izujeda!

Protiv koga god da igramo, on ima ceo oporavljen roster - primetio je Amerikanac

Objavljeno:

Košarkaš Partizana Zek Ledej rekao je da će se tim dobro spremiti pred meč sa Anadolu Efesom u Evroligi.

Crno-beli gostuju aktuelnom šampionu Evrope u četvrtak od 18.30 sati u 29. kolu elitnog takmičenja. U dobrom su raspoloženju nakon trijumfa u večitom derbiju sa Crvenom zvezdom u okviru ABA lige.

- Idemo da igramo jako, da odradimo ono što moramo. Borićemo se, imali smo tešku utakmicu u derbiju, ali pokazali smo karakter. Rastemo kao tim i tako treba da nastavimo - rekao je Ledej.

Efes je tokom sezone imao problem sa formom, trenutno su na učinku 14-14, ali Partizan dočekuju sa oporavljenim Vasilijem Micićem i Šejnom Larkinom.

- Iako pitbul nije u dobroj formi, opet može da vas izujeda. Moramo da se pripremimo i znamo šta nas tamo očekuje. Imaju talentovane igrače koji su dugo zajedno. Moramo sa da se borimo i slušamo trenera. Protiv koga god da igramo, on ima ceo oporavljen roster - primetio je as Partizana.

KK Partizan, Zek Ledej, Željko Obradović
foto: Starsport©

Borba za Top 8 je prilično uzbuljiva, jer nekoliko timova konkuriše za mesto koje vodi u plej-of. Ali, Partizan sve ima u svojim rukama.

- Ja lično ne pratim rezultate drugih timova, fokusiran sam na ono što naš tim mora da uradi. Mnogo toga se menja iz dana u dan, imamo dosta utakmica u ovo mesecu. Moramo da budemo foksuriani na sebe - poručio je Ledej.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.