OBRADOVIĆ: Ako neko misli da je to normalno...
Željko Obradović, Foto: Savino Paolella/LiveMedia / ipa- / IPA / Profimedia

sve potaman

OBRADOVIĆ: Ako neko misli da je to normalno...

Moj utisak je da je ovo bilo ponajbolje suđenje koje sam imao u derbijima - rekao je trener Partizana na pitanje o izjavi kolege iz Zvezde

Objavljeno: 09:40h

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović prokomentarisao je izjavu kolege Duška Ivanovića i suđenje na "večitom" derbiju.

Partizan je savladao Crvenu zvezdu 92:81 preokrenuvši 20 poena zaostatka iz prvog poluvremena.

Ivanović je posle meča rekao da će Zvezda da dobije Partizan, verovatno misleći na kraju sezone, i da ima osećaj da to i jedni i drugi znaju.

- Nikada sebi nisam dozvolilo da pričam na način da znam šta neko drugi misli. Imamo sezonu u Evroligi gde zavisimo od nas samih. U ABA ligi imamo pobedu više i to moramo da odbranimo i imamo prednost domaćeg terena, a u plej-ofu - energija, želja i hladne glave. Da ponovim, da li ste čuli od mene da govorim o tome šta neko drugi misli. Ako neko misli da je to normalno, onda, šta da radim - rekao je Obradović i dodao da je večerašnje suđenje bilo najbolje do sada.

Željko Obradović
foto: Starsport©

- Moj utisak je da je ovo bilo ponajbolje suđenje koje sam imao u derbijima. Nisam neko ko protestuje, obraća pažnju na to, sva trojica su evroligaške sudije.

Žoc se još jednom od povratka na klupu Partizana izvinjavao za postupke svojih igrača, ovoga puta Matijasa Lesora koji je na samom kraju utakmice nasrnuo na Filipa Petruševa.

Partizan je lider ABA lige sa 19-2, ima dve pobede i utakmicu više od Crvene zvezde.

Crno-beli u četvrtak gostuju šampionu Evrope Anadolu Efesu u Evroligi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.