NOVO "LUDILO" ERGINA ATAMANA: Sulud ZAHTEV pred meč sa Partizanom!
Ergin Ataman, Foto: Starsport

neverovatan je

NOVO "LUDILO" ERGINA ATAMANA: Sulud ZAHTEV pred meč sa Partizanom!

Trener Efesa u panici pred odlučujuće mečeve u Evroligi

Objavljeno: 00:07h

Turski stručnjak i trener Anadolu Efesa Ergin Ataman ponovo je izazvao veliku pažnju javnosti pošto je na konferenciji za medije nakon poraza njegovog tima od Makabija sa 86:64.

Naime, trener Efesa zatražio je da se mečevi njegove ekipe u Turskoj odlože, jer se njegov tim suočava sa previše povređenih igrača koji vode glavnu reč. - Micić nije trenirao sa ekipom pet nedelja. Ne bi ni večeras igrao da ga sinoć nisam pitao, jer je bio važan meč. Rekao je da ne može, ali da me neće odbiti. Nije bio spreman za izazov. Larkin je bio u bolnici u ponedeljak, u Beograd nije ni putovao. Operacija je izbegnuta u poslednjem momentu. Psihološki nije spreman da igra, ali videli ste da je bio na parketu- rekao je on.

Micić i Ataman
Micić i Atamanfoto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zahtevao je da se meč sa Bašakšehirom odloži, što je naravno i odbijeno, te će košarkaši Efesa morati na parket i protiv njih, a onda i protiv Reala i Partizana u okviru Evrolige.

Nema sumnje da se šef stručnog štaba Efesa dodatno uplašio od novih povreda. - U nedelju igramo protiv Bašakšehira, pa u utorak odloženi meč sa Realom, onda ide Partizan. Iskreno ne znam kakav ćemo roster da imamo za te susrete- zaključio je on.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.