POZNATI GLUMAC SE POHVALIO: Moj sin, osvajač Kupa Koraća sa Zvezdom, očev ponos! (FOTO)
Foto: Starsport©

puno mu srce

POZNATI GLUMAC SE POHVALIO: Moj sin, osvajač Kupa Koraća sa Zvezdom, očev ponos! (FOTO)

Ekipa je već bila u deficitu u polufianlnom večitom derbiju s Partizanom i ništa nije izgledalo dobro za branioca trofeja

Objavljeno: 08:49h

Navijači Crvene zvezde su ostali šokirani kada je trener crveno-belih košarkaša Duško Ivanović isključen već u 12. minutu večitog derbija s Partizanom. Ekipa je već bila u deficitu u polufinalu Kupa Radivoja Koraća i ništa nije izgledalo dobro za branioca trofeja.

"Uzde" crnogorskog stručnjaka je preuzeo pomoćnik Karles Marko s kojim je dugo sarađivao u Španiji, a otac 46-godišnjeg trenera, poznati španski glumac Ljuis Marko (73), pohvalio se na društvenim mrežama trofejom koji je osvojio njegov sin.

- Moj sin, Karles Marko, osvajač Kupa Koraća u Srbiji. Očev ponos - napisao je Ljuis Marko uz sliku svog sina i Luke Mitrovića sa "Žućkovom levicom".

Karles Marko
foto: Starsport©

Karles Marko je igrao sa uspehom kao plejmejker, sa reprezentacijom Španije bio je vicešampion Eurobasketa 2003, a nastupao je za Valjadolid, Betis, Manresu, Saragosu, Burgos...

Trenerskim poslom bavi se od 2011, a samostalno je vodio Ovijedo, Palensiju i Đironu. U Zvezdu je došao zajedno sa Duškom Ivanovićem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.