"NEMANJA, ZASLUŽIO SI" - Zvezda posebno čestitala prvi trofej svom "detetu" (FOTO)
Nemanja Nedović, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

dočekao

"NEMANJA, ZASLUŽIO SI" - Zvezda posebno čestitala prvi trofej svom "detetu" (FOTO)

Nedović je imao zapaženu ulogu u finalu, pošto je postigao čak 20 poena, ali je i svojim trojkama u polufinalu uspeo da slomi Partizan

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde su ubedljivo slavili protiv Mege u finalu Kupa Radivoja Koraća sa 96:79, čime su po treći put uzastopno osvojili "Žućkovu levicu". Samo dan kasnije, klub s Malog Kalemegdana je odlučio da ovu pobedu posveti Nemanji Nedoviću.

Nedović je imao zapaženu ulogu u finalu, pošto je postigao čak 20 poena, ali je i svojim trojkama u polufinalu uspeo da slomi najvećeg rivala, ekipu Partizana, te nije ni čudo zašto je klub baš njega istakao u prvom planu.

Naime, Nedović je ponikao u Crvenoj zvezdi, odakle je 2011. godine otišao put Lijetuvos Ritasa, a kasnije je igrao još i za Godlen Stejt Voriorse, Valensiju, Unikahu, Olimpiju, Panatinaikos, dok se ovog leta vratio na Mali Kalemegdan.

- Sinoć je u Nišu Zvezdino dete, neko ko uvek istraje u onome što želi, simbol požrtvovanosti, hrabrosti, odanosti i idol budućih generacija osvojilo prvi trofej kao član seniorskog tima Crvene zvezde! Nemanja, zaslužio si - napisala je Zvezda preko svojih javnih glasila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.