IVANOVIĆ UPOZORAVA PRED DUEL U ZADRU: "Očekuje nas jako teška utakmica"!
Duško Ivanović, Foto: Starsport©

aktuelni šampion na novom iskušenju

IVANOVIĆ UPOZORAVA PRED DUEL U ZADRU: "Očekuje nas jako teška utakmica"!

Susret je na programu u nedelju od 17 časova

Objavljeno: 16:46h

Košarkaši Crvene zvezde putuju u Zadar gde ih u nedelju očekuje meč 19. kola regionalne lige protiv istoimenog domaćina.

Crvena zvezda igra u nedelju sa ekipom koja joj je do sada jedina nanela poraz u regionalnom takmičenju. Taj podatak predstavlja veliko upozorenje, a pred ovu utakmicu trener Duško Ivanović je izjavio:

- Očekuje nas jako teška utakmica u Zadru uz više razloga. Prvo dobar tim, koji ima domaći teren i predvođen je vrlo iskusnim trenerom. Igraju ove sezone odlično sa puno samopouzdanja, što pokazuje i njihov plasman na tabeli. Uloge u timu su jasno podeljene, i svako zna svoje zadatke i obaveze. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu, imaćemo vremena da se osvežimo nakon teškog meča u Tel Avivu i sa velikom energijom koju ćemo morati da uložimo, dođemo do cilja - rekao je trener Duško Ivanović koji će posle dugo vremena moći da računa na sve igrače, jer se Hasan Martin vratio u tim nakon povrede kolena.

1 / 3 Foto: Starsport©

Luka Mitrović poziva na oprez pred susret sa Zadrom, koji je jedini ove sezone naneo poraz Zvezdi u ABA ligi.

- Gostovanje u Zadru nikada nije lako, ovoga puta izazov je veći jer tim igra dobro, predvođen odličnim Božićem. Imaju prepoznatljiv stil, odlični su šuteri, imaće domaću publiku kao veliku podršku. Konačno, ne smemo da zaboravimo da smo jedini poraz doživeli upravo od Zadra i to je upozorenje, ali za nas i motiv više pred ovu utakmicu koju želimo da dobijemo i nakon velike pobede u Tel Avivu u dobrom razpoloženju dočekamo naredni period - rekao je Mitrović.

Luka Mitrović
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Aktuelni šampion regionalnog takmičenja gostuje u dvorani "Krešimir Ćosić" u nedelju od 17.00 časova. Biće ovo 40. međusobni duel, a skor je 26-13 u korist Crvene zvezde.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.