LUKA VILDOZA SE OGLASIO PRED PREČ SA OLIMPIJOM: Posle ovih reči, Delije će MIRNO SPAVATI!
Luka Vildoza, Foto: Starsport

STRAŠAN IGRAČ

LUKA VILDOZA SE OGLASIO PRED PREČ SA OLIMPIJOM: Posle ovih reči, Delije će MIRNO SPAVATI!

Argentinac uživa igrajući u Srbiji

Objavljeno: 17:22h

Argentinski košarkaš Luka Vildoza je ključni igrač Crvene zvezde od koga se u svakoj utakmici očekuje da zablista i povuče tim napred.

Crveno-beli od 20.30 igraju za prekid serije od tri poraza u Evroligi. Rival je Olimpija Milano u Italiji, a Luka Vildoza je dao intervju pred važan meč.

Sjajni košarkaš u intervjuu za Eurohoops istakao je da je srećan u klubu sa Malog Kalemegdana.

On je izneo svoje impresije sa "večitog derbija".

- Utakmice sa Partizanom su posebne. Osećaj je poseban, neverovatan. Pogledajte kako su ljudi patili, kako osećaju igru, vikali su, pevali... To je neverovatno! Svima preporučujem igranje za srpske timove, srećan sam što sam ovde.

Trent Frejžer, Luka Vildoza, Luka Vildosa
foto: Starsport©

Pre samo dva dana Zvezda je poražena u Bolonji od Virtusa, a Vildoza je bio najbolji igrač u crveno-beom dresu na toj utakmici. Deluje da je uhvatio ritam posle pauze zbog povrede.

- Osećam se bolje. Moram da poradim na kondiciji jer sam igrao više od 27 minuta i bio sam zaista umoran u nekim trenucima. Moram to da održavam i budem sve bolji, ali osećam se odlično, posebno u napadu. Znam da moram da budem bolji u odbrani.

Mnogo tenzije među navijačima Crvene zvezde izazvala je Vildozina izjava o eventualnom angažmanu u Italiji, pa je Argetninac donekle pojasnio šta je hteo da kaže.

- Niko nije očekivao da ću igrati u Srbiji, a evo me. Videćemo šta će biti u budućnosti.

Vildoza jedva čeka da zaigra sa Kampacom u Evroligi.

- Odigrali smo nekoliko utakmica u ABA ligi, čekam mart da zaigramo zajedno i Evroligu. Kampaco je vrhunski igrač, možda najbolji evropski bek pored Vasilija Micića i Majka Džejmsa. Može da donese energiju, postigne koš, asistira, a istovremeno je odličan defanzivac. Pomoći će nam to, posebno što će nam posle toliko meseci takmičenja u Evroligi biti potrebna njegova svežina - zaključio je Vildoza.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.