SKANDAL MATIJASA LESORA: Nasmejan se slikao sa uvredljivom porukom "Grobara" dvojici košarkaša Zvezde! (FOTO)
Matijas Lesor, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

prešao granicu

SKANDAL MATIJASA LESORA: Nasmejan se slikao sa uvredljivom porukom "Grobara" dvojici košarkaša Zvezde! (FOTO)

Centar Partizana je tradicionalno slavio sa navijačima, a ovoga puta je preterao, jer je pozirao kraj sporne zastave "PoFaci"

Objavljeno:

Košarkaši Partizana zabeležili su u utorak veče veliku pobedu protiv ASVEL-a od 92:71 u 22. kolu Evrolige, čime su nastavili pohod ka Top 8.

Posle meča, ponovo je najsrapoloženiji bio Matijas Lesor, koji je na ovom meču imao 12 poena uz 4 skoka i 2 asistencije.

On je tradicionalno slavio sa navijačima, a ovoga puta je preterao, jer je pozirao kraj sporne zastave kojom proziva Filipa Petruševa i Nikolu Kalinića.

Naime, navijači Partizana su odštampali zastavu na kojoj je Lesor go do pojasa, a gde drži u rukama glave rivala, Filipa Petruševa i Nikole Kalinića.

Iznad svega pisalo je "PoFaci". Aluzija je bila jasna, naročito zbog toga što je Lesor bio go do pojasa na montaži.

Matijas Lesor
foto: Starsport©

Podsetimo, Lesor je imao dva moćna zakucavanja preko Kalinića prošle godine, kao i na prethodnom derbiju protiv Zvezde kada je zakucao preko Petruševa.

A posle nedavnog večitog derbija, Lesor je probio ogradu i obezbeđenje i slavio sa navijačima Partizana, koji su ga u jednom momentu zagrlili i pevali uvredljivu pesmu na račun supruge Nebojše Čovića.

Takođe, posle utakmice sa Mornarom, nakon derbija, dizao je ruku Danilu Anđušiću na pomen uvredljive pesme protiv Zvezde.

Ovom novom provokacijom još više je iznervirao navijače Zvezde, koji su na društvenim mrežama iskazali nezadovoljstvo zbog primitivizma svog bivšeg igrača.

Partizan je pobedom nad Asvelom došao do skora od 11 pobeda i 11 poraza u Evroligi i nalazi se na 10. mestu, dok je Zvezda nakon poraza od Virtusa 13. mestu sa skorom 10 pobeda i 12 poraza.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.