ŽELJKO OBRADOVIĆ SKENIRAO RIVALA! Trener Partizana OPREZAN pred duplo kolo Evrolige!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

pakleni ritam

ŽELJKO OBRADOVIĆ SKENIRAO RIVALA! Trener Partizana OPREZAN pred duplo kolo Evrolige!

Iskusni stručnjak analizirao Asvel i podsetio na greške iz prvog meča

Objavljeno: 21:19h

Košarkaši Partizana dupo kolo u Evroligi otvaraju susretom protiv francuskog Asvela, kog će u utorak od 20.30 sati dočekati u Štark areni, u meču 22. runde.

U prvom ovosezonskom duelu dva tima, beogradski crno-beli su izgubili nakon neizvesne završnice sa 91:87. - Treba da pokušamo da popravimo sve neke stvari koje smo u toj prvoj utakmici slabo radili. Oni su u poslednjem kolu Evorlige odigrali sjajno protiv Fenerbahčea, juče su imali neke probleme gde im glavni centar Fal nije igrao. Igrali su u prvenstvu Francuske i izgubili od Monaka, ali mi skauting pravimo prema našoj utakmici i onome što je bilo izuzetno dobro u njihovoj pobedi protiv Fenerbahčea. Oni su igrali strašno agresivno, otvorili utakmicu izvanredno i sjajno šutirali za tri poena. To je ono o čemu moramo sutra da vodimo računa - rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Danilo Anđušić
Danilo Anđušićfoto: Starsport©

Bek crno-belih Danilo Anđušić svestan je važnost okršaja u beograskoj Areni.

- Očekuje nas još jedna jako bitna utakmica. Igramo protiv ekipe koja je jako dobra iako možda rezultati u poslednje vreme to ne pokazuju, mada su imali neke sjajne pobede poput one protiv Fenerbahčea. Igraju jako dobro, mislim da će biti jako motivisani da pred našim navijačima ostvare pobedu i povećaju svoje šanse za plej-of. Imaju iskusan tim, iskusne igrače. Pojačali su se, imaju De Koloa koji je lider ekpe i sigurno će biti potrebno da zaustavimo njega i njegovu kreaciju u igru. Nadam se da ćemo nastaviti ovaj dobar niz koji smo napravili u poslednje vreme i da ćemo u dobrom rapoloženju putovati u Kaunas - istakao je Anđušić.

Posle Asvela, crno-beli će ići na gostovanje Žalgirisu u Kaunasu 3. februara.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.