VELIKI FINANSIJSKI PROBLEMI: Jedan od NAJBOLJIH zatražio RASKID ugovora!
Luka Božić, Foto: Starsport

šok u aba ligi

VELIKI FINANSIJSKI PROBLEMI: Jedan od NAJBOLJIH zatražio RASKID ugovora!

Hrvatski košarkaš nije zadovoljan u redovima abaligaša

Objavljeno: 20:39h

Hrvatski košarkaš Luka Božić koji igra sjajno ove sezone, navodno je zatražio raskid ugovora sa Zadrom.

U tom klubu ponovo su veliki finansijski problemi i o tome je posle utakmice protiv Borca iz Čačka u petak govorio i trener Danijel Jusup.

- Bez primanja smo već neko vreme. Stručni štab prvenstveno. Tri-četiri meseca već. Ne znam do čega je to. Momci daju sve od sebe. Ja sam samo trener, ali apelujem na ljude koji vode klub ili na Grad Zadar ako se to može rešiti jer, teško je. Zahtevi su veliki. Mi dajemo veliki angažman i ružno je da moramo zajmiti novce za egzistenciju. Postoji i jedan igrač koji od početka sezone nije primio nijednu platu (Huan Dejvis - primećuje novinar Zadarskog) Nije sad bitno iz kojeg razloga. Momci rade i trpe, ali mislim da bi bilo korektno da se to reeši u što kraćem vremenskom periodu- preneo je Jusupovu izjavu portal zadarski.info.

Luka Božić
Luka Božićfoto: Starsport

Uprkos velikim problemima, Zadar odlično stoji u ABA ligi i zauzima šesto mesto na tabeli, sa učinkom od devet pobeda i osam poraza.

Božić je indeksno najbolji igrač u regionalnom takmičenju (prosečan indeks 32!), a sada je i prvi strelac lige sa 22,5 poena po meču, posle odlaska lidera Mornara Darona Rasela u Galatasaraj.

Božić se vratio minulog leta u Zadar iz Širokog, odigrao je nekoliko zaista impresivnih partija (čak četiri puta je ubacio 30 i više poena), ali problemi u klubu očigledno su ga primorali na drastičan potez.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.