OGLASILI SE KAMPACO I ZVEZDA: Dobio je OGROMAN broj ponuda u ovih 6 dana i odlučio da li ostaje!
Fakundo Kampaco, Foto: Starsport©

vest za delije

OGLASILI SE KAMPACO I ZVEZDA: Dobio je OGROMAN broj ponuda u ovih 6 dana i odlučio da li ostaje!

KK Crvena zvezda nastavlja svoju borbu da omogući Fakundu Kampacu da zaigra na utakmicama Evrolige pre izrečene kazne takozvanog "finansijskog panela" - navodi se u saopštenju

Objavljeno: 12:21h

Košarkaš Crvene zvezde, Argentinac Fakundo Kampaco saopštio je danas da nema nameru da napusti redove srpskog i regionalnog šampiona, koji je njegovu izjavu podelio u svom saopštenju.

Sve povodom odluke Evrolige da Zvezdi zabrani registrovanje igrača do 28. februara. To znači da Faku Kampaco neće moći u najelitnijem košarkaškom takmičenju da pomogne crveno-belima, već će boje kluba sa Malog Kalemegdana, moći da brani samo u ABA ligi.

Fakundo Kampaco
foto: PHOTO: MZT Skopje Aerodrom/Danail Petrovic

Crvena zvezda se ovog utorka oglasila saopštenjem u kojem je prenela izjavu Argentinca da će on ipak ostati član njihovog kluba. "KK Crvena zvezda obaveštava javnost da plejmejker Fakundo Kampaco ostaje u klubu, čime je pokazao ogromnu lojalnost prema Crvenoj zvezdi i pored ogromnog broja ponuda evroligaških kluba koje je dobio u prethodnih šest dana! Fakundo Kampaco je ovim gestom pokazao da je ne samo vrhunski košarkaš, već još bolji čovek koji je mogao da bira gde želi da ide, ali je odlučio da ostane član našeg kluba:

- Ostajem u Crvenoj zvezdi, ostajem uz ovaj klub, uz saigrače, navijače i uz ovaj grad. Idemo zajedno u nove pobede. Napred Crvena zvezda!

KK Crvena zvezda nastavlja svoju borbu da omogući Fakundu Kampacu da zaigra na utakmicama Evrolige pre izrečene kazne takozvanog "finansijskog panela" jer tu kaznu smatramo neopravdano visokom, i štetnom za igrača, Crvenu zvezdu pa i samu Evroligu! Pozivamo sve Zvezdaše da nastave da pune halu "Aleksandar Nikolić" i pružaju podršku ovom timu u kome će se uskoro (ne samo na utakmicama ABA lige naći i Fakundo Kampaco! - navodi se u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Podsetimo, ove sedmice je na programu duplo kolo Evrolige, a crveno-beli će ovog utorka od 19 sati ugostiti Real, a potom 48 časova kasnije, u halu "Aleksandar Nikolić" stiže Monako.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.