HIT NAJAVA MEČA ZVEZDE I REALA: Fakundo Kampaco NIJE ODOLEO, pa se uozbiljio i dao KVALITETNE savete saigračima
Fakundo Kampaco, Foto: Starsport©

ne očajava

HIT NAJAVA MEČA ZVEZDE I REALA: Fakundo Kampaco NIJE ODOLEO, pa se uozbiljio i dao KVALITETNE savete saigračima

Argentinac dobro raspoložen upskors zabrani u Evroligi

Objavljeno: 18:07h

Košarkaši Crvene zvezde u utorak dočekuju Real Madrid u 18. kolu Evrolige.

Fakundo Kampaco branio je boje Reala u periodu od 2014. do 2016. godine. Ipak, Argentinac neće imati priliku da zaigra protiv svog bivšeg kluba zbog zabrane koju Zvezda ima od strane Evrolige. Upitan je bio Fakundo o očekivanjima protiv "kraljevskog kluba", a način na koji je odgovorio nasmejao je sve. - Pa ja ne igram - započeo je vidno raspoložen Fakundo Kampaco kroz osmeh, pa nastavio:

Košarkaš Crvene zvezde
Košarkaš Crvene zvezdefoto: Starsport©

- Biće vrlo teška utakmica sutra. Moramo da odigramo savršenu utakmicu. Opasni su na svim pozicijama, svako može da pogodi i igraju stvarno na veoma visokom nivou. Moramo da bude da budemo fokusirani, da igramo pametno i da napravimo dodatni pritisak. Imamo prednost, igraćemo pred domaćim navijačima i nadamo se pobedi - prenosi "Sportal". Istako je Argentinac da u Realu ima dosta dobrih prijatelja. - Imam dosta prijatelja tamo. Igrači, treneri, pomoći treneri. Igrao sam dugo tamo i jedva čekam sutra da igramo protv njih, to će mi biti prvi put.

Prokomentarisao je i Tavaresa i otkrio kako mogu da ga "sačuvaju". - Sada igra mnogo bolje nego kada sam ja bio tamo. Jedan je od najboljih centara u Evropi. Moramo definitivno da budemo agresivni. Pokušaće da iz raznih akcija pogodi, ali moramo da ga zaustavimo i mislim da je agresivnost pravi način. Oni su sjajan tim. Žele uvek pobede i jedna su od najboljih ekipa u Evropi. Mislim da možemo da ih ispratimo i da sebi na taj način obezbedimo trijumf.

Fakundo Kampaco
Fakundo Kampacofoto: PHOTO: MZT Skopje Aerodrom/Danail Petrovic

Kampaco je potom i uporedio NBA i Evroligu. - Odrastao sam gledajući evropsku košarku. Po mom mišljenju izuzetno je teško igrati i u jednoj i u drugoj ligi, ne bih sad izdvajao. Volim da isratim što više utakmica i u Evroligi i u NBA zato što volim košarku i zanimljivo mi je. Meč između Crvene zvezde i Real Madrida počinje u 19.00, a tim sa Malog Kalemegdana se trenutno nalazi na desetom mestu, dok je ekipa iz Madrida na drugom mestu odmah posle Olimpijakosa.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.