ŽELJKO PROTIV SAŠE: Trener Partizana čestitao kolegi iz Monaka zbog svega što radi! (VIDEO)
Željko Obradović, Foto: Starsport©

težak izazov

ŽELJKO PROTIV SAŠE: Trener Partizana čestitao kolegi iz Monaka zbog svega što radi! (VIDEO)

Utiske pred meč koji se igra u četvrtak od 21 sat dao je i Jam Madar

Objavljeno: 19:11h

Partizan u četvrtak na svom terenu dočekuje Monako u utakmici 17. kola Evrolige.

Uoči duela sa timom koji se sa 11 pobeda nalazi na deobi prvog mesta u najkvalitetnijem evropskom takmičenju, trener Partizana Željko Obradović kaže:

- Nekako nam se stalno dešava da igramo protiv najboljih timova, ali to je Evroliga. Rekli smo da presudni kvalitet mora da bude odbrana i da mora uvek da se igra na najvišem nivou. Sada igramo protiv Monaka koji je još prošle sezone ušao u Top 8 i ispali su praktično na jednu loptu protiv Olimpijakosa za Fajnal for. Ove sezone pružaju još više, izuzetno su vođeni od strane Saše Obradovića i ovog puta mu čestitam zbog svega što radi sa klubom. Radi se o ekipi koja igra specifičnu košarku, kao i svi klubovi koji su u vrhu tabele. Što se tiče ofanzivnog skoka, takođe igraju dosta specifično, sa mnogo igre jedan na jedan, zbog čega je Monako u začelju po broju asistencija. Ali, to je opet kvalitet koji imaju njihovi kreatori, da mogu akcije da završe i sami. Ključ utakmice je da probamo čvrstom odbranom da zaustavimo njihove najbolje igrače, koji imaju taj kvalitet da igraju jedan na jedan, kako bismo došli do još jednog dobrog rezultata - poručio je Željko Obradović.

Plejmejker Jam Madar uoči meča protiv Monaka kaže:

- Monako je veoma dobar tim. Biće veoma teško, moramo da se pripremimo i na teren izađemo potpuno spremni. Oni imaju dva veoma dobra strelca protiv kojih moramo da odigramo dobro u defanzivi protiv njih. Potrebno je da kontrolišemo skok, njihove strelce i nastavimo sa dobrom igrom u odbrani i napadu, kao što smo to radili u poslednjih nekoliko utakmica - poručio je Madar.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.