JOKIĆ 24 POENA, BOGDANOVIĆ 21, ALI OBOJICA IZGUBILI: Tompson srušio Atlantu posle 2 produžetka! (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

denveru ne leži minesota

JOKIĆ 24 POENA, BOGDANOVIĆ 21, ALI OBOJICA IZGUBILI: Tompson srušio Atlantu posle 2 produžetka! (VIDEO)

Nagetsi su ipak ostali prvi na Zapadu sa skorom 24-13

Objavljeno:

Košarkaši Minesote pobedili su noćas Denver sa 124:111 i prekinuli niz od šest uzastopnih poraza u NBA ligi.

Tim iz Mineapolisa je predvodio Entoni Edvards sa 29 poena, od kojih 15 u trećoj deonici, a imao je i 10 skokova i pet asistencija. Džejden MekDenijels postigao je 21 poen, a Kajl Anderson 19 poena uz osam asistencija, u četvrtoj uzastopnoj pobedi Timbervuvlsa nad Nagetsima.

U timu jošp nisu imali Danđela Rasela, Naza Rida, Karla-Entonija Taunsa i Džordana MekLaflina.

U ekipi Denvera najefikasniji je bio srpski centar Nikola Jokić sa 24 poena, devet asistencija i sedam skokova. Majkl Porter i Bons Hajlend dodali su po 18 poena, Džamal Marej 14, a Aron Gordon 12 poena, 16 skokova i šest asistencija, nakon što je promašio prvih 10 šuteva.

Košarkaši Golden Stejta pobedili su posle dva produžetka Atlantu sa 143:141 i ostvarili petu uzasopnu pobedu. Aktuelne šampione u odsustvu Stefa Karija predvodio je Klej Tompson sa čak 54 poena, osam skokova i tri asistencije.

Džordan Pul pobedi je doprineo sa 28 poena, šest skokova i pet asistencija, Entoni Lemb sa 17 poena i sedam skokova, a Kevon Luni sa 14 poena i 20 skokova, od kojih i pobednički koš u samoj završnici.

U ekipi Atlante najefikasniji je bio Trej Jang sa 30 poena, uz 14 asistencija i sedam skokova. Džon Kolins postigao je 25 poena uz 13 skokova, a Dežonte Marej 25 poena, uz 10 skokova i sedam asistencija. Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović utakmicu je završio sa 21 poenom, tri skoka i tri asistencije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.