PAPAPETRU OTKRIO KAKO JE SARAĐIVATI SA OBRADOVIĆEM: To je blagoslov!
Janis Papapetru, Foto: Starsport©

veliki respekt

PAPAPETRU OTKRIO KAKO JE SARAĐIVATI SA OBRADOVIĆEM: To je blagoslov!

Iskusni košarkaš veruje u uspeh svog tima na čelu sa najtrofejnijim evropskim trenerom

Objavljeno: 21:20h

Košarkaš Partizana Janis Papapetru je u razgovoru za Nova.rs otkrio je detalje rada sa Željkom Obradovićem.

Papapetru je govorio o igranju za dva košarkaška velikana koje povezuje najtrofeniji evropski trener.

- Dva velika kluba, dva sjajna kluba. Srećan sam ovde sa timom, sa svima. Nema velike razlike između Partizana i Panatinaikosa, ljudi su izuzetno strastveni. Navijači podržavaju Partizan na isti način na koji navijači navijaju za Panatinaikos i mnogo je sličnosti između ova dva kluba. Svaki dan naučiš nešto novo. On je veoma strastven kada je košarka u pitanju i jasno je da ono što je postigao kroz karijeru govori samo za sebe. Blagoslov je za sve nas da radimo sa njim. Trudimo se da uradimo najbolje što možemo i da damo sve od sebe. Trudimo se da se prilagodimo i igramo našu najbolju košarku - kaže Papapetru za Nova.rs.

Janis Papapetru
Janis Papapetrufoto: Starsport©

Partizan je imao dosta poteškoća ove sezone, a sada se sa tri uzastopne pobede u Evroligi ponovo podigao...

- Sigurno možemo da se borimo za plej-of. To je veoma važno za nas kao i titula u ABA ligi. To nam je ambicija i radimo vredno svakog dana da to ostvarimo. Neće biti lako. Svako ima uspone i padove, a mi smo se žestoko borili da izađemo iz naše loše serije i mislim da smo to uspeli zajedno, kao familija da prevaziđemo- smatra grčki reprezentativac.

Neizbežna je bila i priča o navijačima.

- Što se ambijenta tiče i navijači Panatinaikosa i navijači Partizana prave neverovatnu atmosferu. Ono što rade Grobari se ne može porediti ni sa čim u Evropi. Mislim i da je u isto i kada igrate za Panatinaikos u OAKA areni. Osećamo tu strast i ljubav koju nam daju. Nadam se da ćemo uspeti da im vratimo na pravi način i učinimo ih srećnim jer su to ponosni navijači.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.