KAKO ĆE NAVIJAČI DOČEKATI TRINKIJERIJA? Italijan se "dodvorava" pred meč sa Partizanom!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport

sprema se spektakl

KAKO ĆE NAVIJAČI DOČEKATI TRINKIJERIJA? Italijan se "dodvorava" pred meč sa Partizanom!

Italijanski stručnjak nahvalio protivnika koga je imao priliku da vodi sa klupe

Objavljeno: 21:25h

Košarkaši Bajerna u četvrtak u Beogradu gostuju ekipi Partizana u okviru 16. kola Evrolige, a biće to i povratak Andree Trinkijerija. On je kao i uvek sa velikim respektom govorio o crno-belima. - Imamo protiv jednog od kultnih klubova u Evroligi. Dvorana će biti puna i dobro znam kako navijači Partizana mogu da gurati svoje igrače. Nažalost, opet će nam nedostajati nekoliko važnih igrača, ali to ne može da bude opravdanje. Jer igramo u košarkaškoj "Skali" i želimo da samo sve od sebe. Ne možemo da očekujemo ​​savršenu igru ​​od nas - ali naš cilj je savršen napor - rekao je Trinkijeri.

Navijači Partizana
Navijači Partizanafoto: Espreso

Pored njih, u Beograd će se vratiti i Vladimir Lučić i Ognjen Jaramaz, s tim da kapiten srpske reprezentacije neće nastupiti protiv bivšeg kluba. Sa druge strane, Jaramaz će se naći u sastavu, kao i Kori Volden, još jedan nekadašnji igrač Partizana.

- Očekujem sjajnu atmosferu u dvorani, a ujedno i vrlo tešku utakmicu. Partizan je poznat po tome što igra izuzetno dobro kod kuće. Ako želimo da imamo šanse za pobedu, moramo da odigramo na maksimalnom nivou. Bavarci u Beograd dolaze sa skorom 5-10, dok je Partizan na jednoj pobedi više.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.