BAŠ LOŠE VESTI ZA CRVENU ZVEZDU: Tiču se Fakunda Kampaca!
Fakundo Kampaco, Foto: Starsport©

veliko razočarenje

BAŠ LOŠE VESTI ZA CRVENU ZVEZDU: Tiču se Fakunda Kampaca!

Delije će morati da sačekaju na debi argentinskog pleja u Evroligi

Objavljeno: 18:25h

Košarkaši Crvene zvezde u sjajnom raspoloženju dočekuju ekipu Barselone u petak od 19 časova, ali euforiju će pokvariti jedna vest sa Malog Kalemegdana.

Sve karte za ovaj meč su rasprodate u rekordnom roku, međutim, "Delije" neće ove nedelje dočekati debi Fakunda Kampaca u Evroligi.

Kako piše "Mozzartsport" rok za registraciju igrača za susret 16. kola Evrolige je istekao u 18.00, a Argentinac se nije našao na spisku crveno-belih, pa neće moći da istrči na parket protiv ekipe Šarunasa Jasikevičijusa.

Da podsetimo, Evroliga je prvog decembra privremeno zabranila Crvenoj zvezdi registraciju novih igrača i trenera.

Fakundo Kampaco
foto: Starsport©

- Nakon što je Upravna kontrolna komisija uputila sudski postupak protiv Crvene zvezde mts Beograd po osnovu postojećih dospelih obaveza i propuštanja dostavljanja potrebnih podataka, Finansijsko veće je izreklo privremenu meru zabrane registracije novih igrača i trenera - glasilo je zvanično saopštenje.

Iako je tim sa Malog Kalemegdana od FIBA dobio LOC (letter of clearance) za Kampaca, zabrana po svemu sudeći još nije podignuta, pa će crveno-beli bez argentinskog reprezentativca izaći na megdan Barseloni.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.