SAZNAJEMO, ZVEZDA NA KORAK OD NOVE BOMBE: Stiže iz NBA lige, i Janisa Antetokumpa je stavio na poster! (VIDEO)
Kodi Zeler zakucava preko Janisa Antetokumpa/Delije, Foto: Starsport©, Printscreen/Youtube/MLG Highlights

novi potres

SAZNAJEMO, ZVEZDA NA KORAK OD NOVE BOMBE: Stiže iz NBA lige, i Janisa Antetokumpa je stavio na poster! (VIDEO)

Dovodio se u vezu sa LA Lejkersima i Klipersima

Objavljeno: 10:55h

Crvena zvezda je oduševila navijače dovođenjem Fakunda Kampaca, a sada se šuška da bi još jedan igrač svež iz NBA lige mogao da stigne na Mali Kalemegdan.

Crveno-beli su u potrazi za rešenjem na poziciji centra posle povrede Hasana Martina, a dovođeni su u vezu sa Akileom Polonarom pre nego što je počelo da se spekuliše kako je pojačanje ipak neko iz Jute.

Kako saznajemo, radi se o Kodiju Zeleru koji je na korak od potpisa za beogradski klub!

Amerikanac (30) je 25. septembra potpisao za Jutu i viđen je kao dobra popuna posle odlaska Rudija Gobera u Minesotu, ali je Džez odlučio da se osloni na mlade snage predvođene Laurijem Markanenom i "oslobodio" je Zelera već 15. oktobra.

Kodi Zeler je bio četvrti pik na NBA draftu 2013. i izabran je od strane Šarlot Bobketsa gde je proveo osam sezona i beležio 8,7 poena i 6 skokova po meču. Pamtei se najviše njegovo zakucavanje preko Janisa Antetokumpa.

"Grčka zver" je povređenog ponosa odmah pokušala da uzvrati, ali je Janis udario Kodija laktom u grudi i napravio faul u napadu... Zeler je posle osam sezona u Šarlotu, 2021-22 proveo u Portlandu.

U pitanju je mlađi brat Tajlera i Luka Zelera, takođe bivših NBA igrača. Ovaj (krilni) centar se odlikuje velikom pokretljivošću i agresivnošću, kao i zavidnom košarkaškom inteligencijom. Nešto što baš fali Zvezdi u odsustvu Martina?

Zeler se ranije dovodio i u vezu sa LA Lejkersima pošto je Entoni Dejvis operisan, ali realnije je delovala opcija koja je govorila da bi mogao da završi u Klipersima. Sada se i sa tim utihnulo i Zvezda je navodno nadomak osiguravanja njegovih usluga.

Možda je Zeler ipak kao Kampaco procenio da je Evroliga sledeći korak u njegovoj karijeri, a možda i povratna karta za NBA ligu?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.