KAMPACO ODUŠEVLJEN: Bilo je ludo, daću sve od sebe za Crvenu zvezdu"!
Fakundo Kampaco, Foto: Starsport©

ISKRENO

KAMPACO ODUŠEVLJEN: Bilo je ludo, daću sve od sebe za Crvenu zvezdu"!

Argentinski plejmejker je protiv Borca iz Čačka upisao 11 poena

Objavljeno: 17:21h

Argentinski plejmejker Fakundo Kampaco izneo je utiske posle debija za Crvenu zvezdu.

Plejmejker je odigrao svoj prvi meč protiv Borca iz Čačka, na domaćem parketu u kome je Crvena zvezda slavila rezultatom 86:57.

Argentinac je na parketu proveo 19 minuta, a za to vreme upisao 11 poena, tri skoka, pet asistencija i dve ukradene lopte, za indeks korisnosti 18.

- Bio sam nervozan i uzbuđen. Kada sam se probudio jutros, samo sam hteo da igram košarku. Hteo sam da dam sve od sebe, svoju energiju, da donesem dobru odluku za tim, bila je to dobra utakmica - rekao je Kampaco.

Fakundo Kampaco
foto: Starsport©

Pozdravljen je ovacijama, kada je ulazio u igru. - Bilo je ludo. Nisam to očekivao, veoma sam zahvalan. Daću sve od sebe za ovaj tim, svaku utakmicu.

Bile su na tribinama i argentinske zastave. - Nisam ni to očekivao. Moramo da uživamo, ljudi uživaju kako igramo i kako smo jedinstveni.

Luka Vildosa mu je dao savet. - Uživaj. Uživaj u timu i u navijačima, to i radim. Ne mogu da dočekam meč protiv Barselone, navijači nas motivišu. Moramo da odigramo dobru košarku protiv Barselone i da budemo pametni kako bismo pobedili - zaključio je argentinski košarkaš.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.