PARTIZANOV STRANAC ZAGRMEO: Dosta mu je svega - opsovao, pa zapušio usta kritičarima!
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport©

puca od samopouzdanja!

PARTIZANOV STRANAC ZAGRMEO: Dosta mu je svega - opsovao, pa zapušio usta kritičarima!

Heroja crno-belih je neko naljutio

Objavljeno: 11:37h

Košarkaši Partizana konačno su okončali negativan niz trijumfom nad Anadolu Efesom rezultatom 82:79 u okviru 14. kola Evrolige.

Ključan pogodak za Partizan postigao je Džejms Naneli trojkom, i to 15 sekundi pre kraja utakmice.

Potom se oglasio na Tviteru i zahvalio navijačima:

- U suštini, to je bia još jedna utakmica, ali ovakve utakmice mogu da preokrenu stvari na bolje. Hvala navijačima što su nam pomogli da preskočimo ovu prepreku i svima koji su verovali u nas! - napisao je Naneli.

Međutim, pred kamerama TV Partizan bio je dosta oštriji i odgovorio na kritike koje su mu bile upućene nakon niza poraza Parnog valjka, jer je u nekoliko navrata grešio u ključnim trenucima.

- Svaka pobeda je drugačija, ova je bila važna za tim, za moral ekipe. Nadam se da ćemo ovom pobedom povratiti energiju i samopouzdanje i da ćemo se vratiti na pravi put. Rekao sam i pre utakmice da verujem u sebe. Ljudi te napadaju ako promašuješ, ali ja ću nastaviti da šutiram. Ponavljam, košarka je zabava, tu nema pritiska. Košarka je igra. Moraš da nastaviš dalje, da ne pamtiš dugo. Je**e mi se šta god ko kaže za mene. Znam ko sam i šta mogu na terenu - poručio je Naneli.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.