ZVEZDA SE DOBRO ISPRSILA ZA KAMPACA: Poznata je plata Argentinca ali i jedna caka u ugovoru!
Fakundo Kampaco, Foto: NELSON ALMEIDA / AFP / Profimedia

milioni su vrlo ubedljivi

ZVEZDA SE DOBRO ISPRSILA ZA KAMPACA: Poznata je plata Argentinca ali i jedna caka u ugovoru!

Crvena zvezda je sa iskusnim Fakundom Kampacom potpisala ugovor na dve sezone

Objavljeno:

Šuškalo se danima, a sinoć u ponoć je potvrđeno, kao najbolji lek navijačima Crvene zvezde nakon poraza od Olimpije Milano.

Fakundo Kampaco je novi igrač crveno-belih, a pre objave Luke Vildose, "Marka" je objavila da je Kampacov agent, primećen na utakmici u "Pioniru", sve dogovorio sa čelnicima Zvezde.

Španski list je obelodanio i detalje ugovora: srpski klub je sa iskusnim argentinskim plejmejkerom potpisao ugovor na dve sezone vredan ukupno 4.300.000 evra.

Do kraja tekuće sezone Kampaco će od Zvezde dobiti 1.800.000 evra, a za narednu godinu mu sleduje 2.500.000.

Fakundo Kampaco
foto: EPA/Fernando Bizerra

Ipak postoji mogućnost raskida ugovora na leto za samo 50.000 evra, što bi Kampaco verovatno iskoristio ukoliko se pojavi neka NBA ponuda za njega.

Razlog zbog koga se nada povratku u najjaču košarkašku ligu sveta je zapravo njegov bivši klub Real Madrid. Kada je odlazio u Denver kod Nikole Jokića dogovorio je da "kraljevskom klubu" plati odštetu od 6.000.000 evra i sada im još uvek duguje 2.600.000 i navodno je razgovarao sa Madriđanima o tome kako da nastavi da otplaćuje svoje obaveze.

Tokom karijere Kampaco je igrao za Penjarol odakle je 2014. stigao u Real sa kojim je osvojio dve Evrolige. Put ga je dalje vodio u NBA gde je branio boje Denvera i Dalasa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.