ČOVIĆ SE OGLASIO: Otkrio sve dileme o potencijalnom dolasku Kampaca!
Nebojša Čović, Foto: Starsport©

zagonetan!

ČOVIĆ SE OGLASIO: Otkrio sve dileme o potencijalnom dolasku Kampaca!

Predsednik Crvene zvezde dao je smiren odgovor na pitanje koje muči navijače crveno-belih

Objavljeno: 17:07h

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović zagonetan po pitanju eventualnog angažovanja magičnog Argentinca.

Da li bi Fakundo Kampaco mogao da postane igrač Crvene zvezde? Pitanje je koje kopka navijače crveno-belih od sinoć kada je u javnosti prostrujala informacija da je klub s Malog Kalemegdana kontaktirao argentinskog internacionalca i do skoro člana Dalasa...

Ako neko može bar da nasluti odgovor, s obzirom na to da Kampaco po razlazu sa NBA timom ima određene obaveze prema njegovom trenutno poslednjem klubu u Evropi - Realu - onda je to predsednik Zvezde Nebojša Čović.

- Što se tiče Crvene zvezde, od početka radimo tako da tek ako i kada završimo neki posao, mi objavimo. Ne znam zašto neko žuri i brine više o nama, nego mi sami. Naš tim je pretežno selektiran od domaćih igrača. U kontaktu smo sa desetoricom. Koji su? Ako bude bilo završeno, mi ćemo da objavimo - smireno kaže Čović za Mocart Sport.

1 / 3 Foto: Starsport©

Novinari se trude da dođu do informacija...

- Slažem se da novinari treba rade svoj posao. Samo da u njima ne bude dezinformacija. S naše strane ih neće biti.

Kada se pojavila vest u medijima da bi Crvena zvezda mogla da angažuje argentinskog internacionalca, među simpatizerima kluba s Malog Kalemegdana je krenulo slavlje.

- Nema razloga ni za slavlje, ni za tugu - do kraja je Čović ostao zagonetan na pitanje da li bi crveno-beli u skorijoj budućnosti mogli da budu jači za fantastičnog plejmejekera...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.