IVANOVIĆ SUMIRAO UTISKE! SAM odgovorio na ključno pitanje koje zanima sve navijače Zvezde!
Duško Ivanović, Foto: Starsport©

SVE OBJASNIO!

IVANOVIĆ SUMIRAO UTISKE! SAM odgovorio na ključno pitanje koje zanima sve navijače Zvezde!

Naredni rival crveno-belih u regionalnom takmičenju je ekipa Mornara u Beogradu

Objavljeno: 19:38h

U devetom kolu ABA lige, Crvena zvezda je posle velike borbe slavila protiv Studentskog centra sa 92:76.

Duško Ivanović je većim delom meča, čestim rotacijama, nastojao da malo odmori nosioce igre za iskušenja koja slede, a prvi i to veliki je večiti derbi u Evroligi. Ovaj okršaj je na programu 8. decembra.

- Izuzetno zahtevna utakmica je ostala iza nas. Znali smo to, jer je SC Derbi kvalitetna ekipa, koja se odlično snalazi u tranziciji, koja ima odlične šutere. Nedopustivo je bilo opuštanje tokom trećeg kvartala, ali smo na vreme uspeli da podignemo nivo igre i stignemo do pobede, jako bitne pobede, protiv odlične ekipe - naglasio je Duško Ivanović, pa nastavio:

1 / 3 Foto: Starsport©

- Šta se promenilo u ekipi kada sam ja došao? Ja se ne bih bavio niti precizno znam kakva je ekipa bila pre mog dolaska. Rekao sam momcima da verujem u njih, a od njih tražio da veruju u mene za sada sve ide po planu, idemo dalje.

Pitanja nije bilo potrebno postavljati, Duško Ivanović je nastavio sa izlaganjem:

- Dolazak u dvoranu “Morača” je bio zaista emotivan za mene. Poslednji puta sam vodio ekipu pre dvadeset godina protiv ekipe Budućnosti, sa ekipom Vitorije. Setio sam se i otvaranja dvorane i dolazak ekipe Vičite Stejt…. Mnogo, baš mnogo lepih emocija.

Crvena zvezda je sada sve misli usmerila ka duelu sa Partizanom, koji će bez ikakve sumnje uz ogromnu podršku sa tribina nastojati da se revanšira za nedavni poraz u ABA ligi. Naredni rival Zvezde u regionalnom takmičenju je ekipa Mornara u Beogradu.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.