PARTIZAN SE STOTKOM VRATIO NA POBEDNIČKI KOLOSEK! Crno-beli demolirali Budućnost, ni "d" od derbija
Budućnost - Partizan, Foto: Starsport©

9. kolo aba lige

PARTIZAN SE STOTKOM VRATIO NA POBEDNIČKI KOLOSEK! Crno-beli demolirali Budućnost, ni "d" od derbija

Sjajna napadačka partija Partizana pred derbi sa Crvenom zvezdom

Objavljeno: 20:58h

Košarkaši Partizana su se vratili na pobednički kolosek pošto su ubedljivo slavili protiv Budućnosti rezultatom 106:77, u okviru 9. kola ABA lige.

Crno-beli su tako prekinuli niz od četiri poraza u oba takmičenja, pa će u znatno boljem raspoloženju na megdan Crvenoj zvezdi u narednom kolu Evrolige.

Gledali smo efikasnu prvu četvrtinu u koju su izabranici Željka Obradovića furiozno ušli, međutim, uspela je ekipa Budućnosti da odgovori, pa su domaći posle prvih 10 minuta košarke imali prednost od dva poena 25:23.

U narednoj deonici je Partizan dodao gas i na poluvreme otišao sa ogromnih plus 19 - 53:34.

Već tada je bio jasan ishod meča, a Obradović je iskoristio priliku da odmori pojedine igrače, ali to se nije odrazilo na rezultat.

Maksimalnih plus 36 bilo je na nešto više od dva minuta pre kraja utakmice kada je na semaforu pisalo 104:68, a odličnu rolu imali su i mladi srpski košarkaši.

Crno-beli su za tri šutirali 11/19, za dva 27/389.. Tristan Vukčević je postigao 15 poena (6/6 za dva, 1/1 za tri) uz po 2 skoka i asistencije, Uroš Trifunović je dodao 12 (3/3 za dva, 2/3 za tri) uz 3 skoka i 2 asistencije, koliko je imao i Matijas Lesor (9sk, 4as), Danilo Anđušić je zabeležio 11, a najefikasniji je bio Jam Madar sa 14 koševa i 4 asistencije.

U poraženom timu Kameron Rejnolds je postigao 16, Aleksandar Lazić 12, a Aleksa Ilić, Tre Bel-Hejs i Fil But po 8 poena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.