REAL ISKORISTIO PARTIZANOVE PRAZNE MINUTE: Crno-belima nije bila dovoljna samo jedna četvrtina!
Duel Reala i Partizana, Foto: 900/Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

evroliga 10. kolo

REAL ISKORISTIO PARTIZANOVE PRAZNE MINUTE: Crno-belima nije bila dovoljna samo jedna četvrtina!

Partizan je tako upisao šesti poraz

Objavljeno: 23:58h

Košarkaši Partizana poraženi su u desetom kolu Evrolige od Real Madrida sa 105:97.

Partizan je za prvu četvrtinu ubacio Realu u Madridu 40 poena. Fenomenalno su igrali crno-beli ubacivši za 10 minuta košarke čak osam trojki. Real je uglavnom poentirao preko Valera Tavaresa.

Sušta suprotnost u drugoj četvrtini, Partizan je dao svega 11 poena, a primio 22. Kada se sagleda taj podatak, onda deluje i odlično što je zaostatak na poluvremenu bio sa -3 54:51.Real se razigrao u napadu, sve im je polazilo od ruke, ali crno-beli su na poluvreme otišli u boljem momentumu, jer je kao posle prve četvrtine Partizan pogodio trojku uz sam zvuk sirene.

Drugi deo utakmice je prošao u dominaciji Reala, jednostavno nije imao rešenja za šut za tri Madriđana koji su pogađali sa svih pozicija. Crno-beli su u nekoliko navrata prišli na pristojnu razilku, ali ništa više od toga nisu mogli da urade.

Kod crno-belih najefikasniji je bio Zek Ledej sa 20 poena, Dante Egzum se zaustavio na 17 poena, dok je Kevin Panter dodao 16 poena.

U Realu je Serhio Ljulj bio najefikasniji sa 20 poena, Edi Tavares je dodao 1, uz osam skokova, a Gabrijel Dek je imao 15 poena.

Partizan je tako upisao šesti poraz, ostao je na četiri pobede i sada se nalazi na 13 mestu tabele Evrolige, sa istim učinkom kao Crvena zvezda.

I u sledećem kolu će crno-beli igrati protiv Španske ekipe, ovoga puta je došao na red Valensija, a ta utakmica će se igrati u Štark Areni.

Real je došao tako do svoje sedme pobede čime se izjednačio na drugom mestu tabele zajedno sa Olimpijakosom.

Standings provided by Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.