KANADSKI KOŠARKAŠ NIJE ŠTEDEO DUŠKA IVANOVIĆA: Uputio je TEŠKE reči ka novom treneru Zvezde, ovo je NEVEROVATNO!
Duško Ivanović, Foto: EPA/David Aguilar

NEČUVENO

KANADSKI KOŠARKAŠ NIJE ŠTEDEO DUŠKA IVANOVIĆA: Uputio je TEŠKE reči ka novom treneru Zvezde, ovo je NEVEROVATNO!

Stauskas je proveo sezonu 2019/20. u Španiji gde je odigrao 22 meča u Evroligi

Objavljeno:

Kanadski košarkaš Nik Stauskas uključio se u raspravu u vezi sa trening režimom koji vlada u timovima Duška Ivanovića.

Za sve je bila povod izjava novog šefa struke Crvene zvezde koji se našalio kako je trening trajao šest i po sati, posle čega su se javili neki njegovi bivši igrači.

Ponajviše iz Baskonije gde su se Vejd Boldvin i Simone Fontekio podsetili i požalili na gledanje video materijala u trajanju od 40-50 minuta dnevno.

Nije dugo trebalo još jednom bivšem igraču kluba iz Vitorije da se oglasi, a Stauskas je otišao najdalje u kritici.

- On je razlog zašto odbijam da igram da ponovo zaigram u Evropi. Možda sam i jedini koji će ovo reći zato što u ovoj fazi karijere nemam želju da se vratim u Evropu, ali skoro svi sa kojima sam razgovarao o njemu imaju isto mišljenje ili iskustvo. Kao što sam već rekao, čovek razume košarku i njene nepoznate vrlo dobro. Nema spora! On samo nije čovek za koga je uživanje igrati - napisao je Stauskas.

Nadovezali su se i drugi igrači poput Džordana Tiodora koji je sa Ivanovićem sarađivao u Bekšitašu koji je igrao u Evrokupu. Kako je istakao iskusni plejmejker, nije bilo restrikcija kao u Evroligi, dok je nekadašnji član Zvezde i Partizana Džejms Gist objasnio kako Duškove metode nisu za svakoga, te da crnogorski stručnjak ubrzo odstrani one "slabe".

Stauskas je proveo sezonu 2019/20. u Španiji gde je odigrao 22 meča u Evroligi i u proseku beležio devet poena. Osim toga je vreme provodio u "Džej" i NBA ligi gde je branio boje velikog broja timova od kojih su poslednji bili Boston Seltiksi.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.