NOVI UDARAC ZA PARTIZAN: Crno-beli ostali bez još jednog važnog igrača! (FOTO)
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport©

PROBLEMI SE NASTAVLJAJU!

NOVI UDARAC ZA PARTIZAN: Crno-beli ostali bez još jednog važnog igrača! (FOTO)

Više detalja o procesu oporavka Dante Egzuma će biti poznato u narednim danima

Objavljeno: 15:48h

Nakon što je obelodanjeno da Balšu Koprivicu zbog preloma kosti šake očekuje dvomesečna pauza, Partizan je objavio da je Dante Egzum doživeo povredu skočnog zgloba.

Neće ga biti u timu na predstojećim utakmicama, a na povređenu nogu preventivno mu je stavljena čizma. Više detalja o procesu oporavka će biti poznato u narednim danima, ističu iz kluba.

Još jedan u nizu pehova za crno-bele, pošto su van stroja i Aleksa Avramović i Alen Smailagić (nisu još nastupili ove sezone), dok je i Džejms Naneli propustio susret sa Panatinaikosom minulog četvrtka. Pred put za Atinu se nije dobro osećao, te je ostao u Beogradu.

Svojevremeno peti pik sa NBA drafta je nastupio na svim mečevima crno-belih ove sezone. U Evroligi je na šest nastupa prosečno beležio 9,8 poena, a najbolju partiju je pružio na premijeri protiv Albe (22 poena). Na terenima u regionu Egzum je u proseku postizao 11,8 poena i 4,2 asistencije.

Partizan u Evroligi ima polovičan učinak (3-3), dok u ABA ligi sedi na vrhu tabele sa maksimalnim učinkom (5-0). U šestom kolu regionalnog prvenstva sutra gostuje ekipi Borac Mozzarta u Čačku (17.00).

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.