LESORU ZA DLAKU IZMAKLO PRIZNANJE! Titula igrača kola ipak završila u Madridu!
Matijas Lesor, Foto: Emilija Jovanović

malo je nedostajalo!

LESORU ZA DLAKU IZMAKLO PRIZNANJE! Titula igrača kola ipak završila u Madridu!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa bio je heroj Reala u pobedi protiv Olimpije iz Milana

Objavljeno: 14:36h

Džanan Musa, košarkaš Real Madrida, imenovan je za najkorisnijeg igrača 6. kola Evrolige.

Košarkaši Real Madrida su posle velike drame pobedili Olimpiju Milano rezultatom 83:77 u Mediolanum Forumu. Fantastičnu partiju pružio je reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa koji je bio heroj Reala sa 25 poena, 5 skokova i 5 asistencija.

Za dva poena je bio nepogrešiv i šutirao 4 od 4, dok je za tri poena bio 5 puta precizan od 8 pokušaja, a sa linije slobodnih bacanja šutirao je 2/3 i iznudio tri faula igrača Armanija što je bilo dovoljno za Indeks korisnosti 31 i titulu MVP 6. kola.

Iza njega našao se centar Partizana Matijas Lesor koji je u pobedi Partizana nad Panatinaikosom rezultatom 91:89 u OAKA Areni zabeležio 28 Indeksnih poena. Imao je 15 poena, 11 skokova, 2 asistencije, 2 blokade i 2 ukradene lopte.

Matijas Lesor
foto: Starsport©

Nikolo Laprovitola iz redova Barselone je takođe sakupio indeks 28, imavši 26 poena, 7 asistencija i 2 ukradene lopte u tesnoj pobedi Barselone nad Fenerbahčeom u Blaugrani rezultatom 81:80.

Sa indeksom korisnosti 27 slede igrači koji su blistali u timovima koji su zabeležili poraze u ovom kolu, a radi se o najboljem igraču Olimpijakosa Saši Vezenkovu i centru Crvene zvezde Filipu Petruševu.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.