Da li je iko ikada ovako NAHVALIO Zvezdu kao Milan Gurović!? (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

SRPSKI BULSI

Da li je iko ikada ovako NAHVALIO Zvezdu kao Milan Gurović!? (FOTO)

Ovaj tim Dejana Radonjića je ubedljivo najbolji u Zvezdinoj istoriji! Uz dužno poštovanje legendama sa Malog Kalemegdana, košarka je napredovala u svakom pogledu, između ostalog je istakao on
Objavljeno:

Isto tako, smatra da će reprezentacija profitirati od domaćih igrača iz Radonjićevog tima.

Ova informacija zanima sve navijače Zvezde pred meč sa Efesom! (VIDEO)

- Zbog izvanrednih utakmica Zvezde ni reprezentacija Srbije ne mora da brine za Eurobasket koji se igra ove godine. Potrebno je da selektor Saša Đorđević u sastav uvrsti Stefana Jovića, Branka Lazića, Marka Simonovića, Ognjena Kuzmića i nadolazeću zvezdu Marka Gudurića, pa će imati najuigraniju petorku na šampionatu. Raduje me što se igra crveno-belih bazira na domaćim igračima. Poraz će kad-tad doći, to je neminovno, ali ne mislim da će ih jedna loša utakmica poremetiti. Mentalna snaga im je na nestvarnom nivou i ukoliko Radonjić zadrži ove momke i sledeće sezone, Delije s pravom mogu da se raduju fajnal foru u Beogradu 2018 - rekao je Gurović.

BRUTALNE KAZNE ZA ZVEZDU: Evroliga poslala poslednje upozorenje!

On je posebno istakao igru Kuzmića, Lazića, Simonovića i Jovića.

foto: Saša Pavlić Koky

- Svaka čast čitavom timu, ali ako moram nekoga da izdvojim, onda su to Kuzmić, Lazić, Simonović i, naravno, Stefan Jović. Bio sam skeptičan što se tiče Kuzićeve igre, s obzirom na to da je bio pomoćni centar u Panatinaikosu. Očekivao sam da će Zvezda dovesti još nekog centra pored njega, međutim, Ognjen nas je sve demantovao. Zasluženo je poneo titulu najkorisnijeg igrača Evrolige u januaru. Lazić agresivnom odbranom bukvalno primorava saigrače da grizu po terenu. Unosi sigurnost u odbranu i diže čitav tim. Simon ima neverovatnu sezonu. Trojkama uništava rivale čim se rezultatski približe, ali i preuzima odgovornost kada je najpotrebnije. Namerno sam za kraj ostavio Jovića, koji je motor ove generacije! Izrastao je u vanserijskog plejmejkera i možemo samo da uživamo u njegovim partijama - zaključio je Gurović.

BONUS VIDEO: Proslavljeni košarkaški stručnjak Vlade Đurović, rado se odazvao pozivu naše redakcije i dao intervju u kom ćete čuti neke izuzetno zanimljive stvari, koje do sada niste imali prilike.

(Espreso.co.rs / Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.