Da li je iko ikada ovako NAHVALIO Zvezdu kao Milan Gurović!? (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

SRPSKI BULSI

Da li je iko ikada ovako NAHVALIO Zvezdu kao Milan Gurović!? (FOTO)

Ovaj tim Dejana Radonjića je ubedljivo najbolji u Zvezdinoj istoriji! Uz dužno poštovanje legendama sa Malog Kalemegdana, košarka je napredovala u svakom pogledu, između ostalog je istakao on
Objavljeno:

Legendarni bivši košarkaš, a sada stručnjak, Milan Gurović, istakao je da je niz Crvene zvezde bez poraza toliko jak da može da se uporedi sa dominacijom Čikago Bulsa, iz vremena kada je igrao Majkl Džordan.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ekipa Zvezde me neodoljivo podseća na Džordanove Čikako Bulse, koji su pokorili NBA ligu. Ovaj tim Dejana Radonjića je ubedljivo najbolji u Zvezdinoj istoriji! Uz dužno poštovanje legendama sa Malog Kalemegdana, košarka je napredovala u svakom pogledu. Ono vreme i sadašnje ne mogu da se porede. Čak bi i moj tim od pre desetak godina lagano izgubio od ovih momaka bar 30 razlike. Kapa dole crveno-belima za sve rezultate koji su postigli. Nije ni čudo što su 365 dana bez poraza u ABA ligi, a ovo što rade u Evroligi je nestvarno - rekao je za "Alo!" Gurović.

Šampion na 16 sati! Koga je izbacio iz svlačionice, pa dobio otkaz? Vlade Đurović o Draženu i drugim nepoznatim detaljima karijere! (FOTO) (VIDEO)

foto: Aleksandar Barda
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.