TRENER ZVEZDE U ŠOKU POSLE NOVOG PORAZA! "Nikada nešto ovako nisam video!"
Vladimir Jovanović, Foto: Starsport©

naveo razloge novog neuspeha

TRENER ZVEZDE U ŠOKU POSLE NOVOG PORAZA! "Nikada nešto ovako nisam video!"

Jovanović čestitao protivniku i otkrio u čemu je problem njegovog tima

Objavljeno: 23:22h

Košarkaši Crvene zvezde su poraženi od Baskonije poprilično lako, pošto su u drugom poluvremenu totalno popustili i na kraju su upisali i treći poraz u Evroligi sa 92:75.

Zvezda je dobro odigrala prvo poluvreme, parirala je tokom svih 20 minuta, ali je potom u drugom poluvremenu sve palo u vodu i samo su gledali Baskoniju kako postiže trojke i odlaze na sve veću razliku koja je na kraju porasla i na 17 poena.

Vladimir Jovanović, trener Zvezde, je posle meča istakao da zna gde je bio problem, gde su načinili "greške u koracima".

- Čestitam Baskoniji, odigrala je odlično drugo poluvreme, dala je čini mi se 12 trojki u drugom delu. Nikada pre ovako nešto nisam video. Napravili smo neke greške, 10 izgubljenih lopti u trećoj i četvrtoj deonici, to je bio ključ poraza u ovom duelu - istakao je trener Zvezde posle meča.

Mediji u Španiji su pitali i o Hauardu, ali i šutevima sa velike udaljenosti koji su prolazili kroz obruč. A nije izostalo ni pitanje o Nemanji Nedoviću, koji se i dalje nije oporavio.

- Znali smo vrline tima, pripremili smo meč, pokušali smo da zaustavimo šut za tri. Imali su 14 asistencija i dali 19 trojki. Mnoge od njih bile su u igri jedan na jedan. Tako da... Što se Nedovića tiče, u pravu ste. Nedostaju nam takvi igrači poput njega. Bićemo bolji kada se vrati na teren - zaključio je Jovanović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.