MARINKOVIĆ NA UDARU GROBARA: Navijačima Partizana je ZASMETAO jedan POTEZ bivšeg košarkaša crno-belih! (FOTO)
Grobari su ljuti na njega, Foto: Starsport©

gori tviter

MARINKOVIĆ NA UDARU GROBARA: Navijačima Partizana je ZASMETAO jedan POTEZ bivšeg košarkaša crno-belih! (FOTO)

Ti kojima je taj potez zasmetao mišljenja su da je možda Vanja trebalo da samo protrči u poslednjoj akciji

Objavljeno:

Večita dilema - da li bi igrač koji je ostavio dublji trag u klubu trebalo burno da slavi pobede protiv tog istog kluba jednog dana kada ode.

Posebna priča u tom smislu su Zvezda i Partizan i njihovi nekadašnji igrači, bilo da je reč o fudbalu ili košarci, a poslednji slučaj, iz Vitorije, ponovo je aktuelizovao pitanje sa početka.

U glavnoj ulozi Vanja Marinković, momak koji je šest sezona nosio dres Partizana, no sada je sa Baskonijom potukao crno-bele i to ga je prilično razveselilo o čemu svedoče i fotografije emotivnog srpskog reprezentativca neposredno posle utakmice.

Jedna "škola mišljenja" na društvenim mrežama reći će, "sramota da se toliko raduje porazu kluba koji mu je dao sve, napravio ga igračem", dok će druga "škola mišljenja" reći, sve je to "ok", potpuno normalna reakcija sportiste posle dramatične utakmice. Na terenu tako uvek mora biti, bez obzira ko je na drugoj strani. Čist profesionalizam.

Pojedinima je zasmetalo i Vanjino zakucavanje na kraju u kontri, kojim je stavio tačku na trijumf domaćeg tima. Ti kojima je taj potez zasmetao mišljenja su da je možda Vanja trebalo da samo protrči u poslednjoj akciji, da ne napada koš, da ne "zakucava baš tako svoj bivši klub"...

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.