MARINKOVIĆ IZNEO SVOJE UTISKE POSLE UTAKMICE PROTIV PARTIZANA: Crno-beli su igrali dobro, jako su nezgodna ekipa!
Vanja Marinković, Foto: Starsport©

zadovoljan pobedom

MARINKOVIĆ IZNEO SVOJE UTISKE POSLE UTAKMICE PROTIV PARTIZANA: Crno-beli su igrali dobro, jako su nezgodna ekipa!

Mislim da će već sledeću utakmicu u Beogradu biti jako dobri

Objavljeno:

Košarkaš Baskonije Vanja Marinković sumirao je utiske nakon pobede protiv Partizana (103:96), njegovog bivšeg tima, u drugom kolu Evrolige.

Srpski bek je bio vidno zadovoljan nakon trijumfa, što nije naišlo na odobrenje kod navijača crno-belog tima. Sam Marinković je imao isključivo reči hvale za tim Željka Obradovića.

- Iskreno, Partizan je igrao dobro. Jako nezgodna ekipa je Partizan, posebno u odbrani kada sve preuzimaju i svi mogu sve da igraju. Mislim da će već sledeću utakmicu u Beogradu biti jako dobri i da će imati prvu pobedu protiv Milana - rekao je Marinković za "Mozzart Sport".

Sumirao je i utiske iz finiša meča.

- Ne znam šta da kažem. Naneli je imao dva penala, nisam očekivao da će promašiti. Naš je dao preko dve ruke, ali ono… on je šuter pa je šuter. Stvarno lud šut. Svi smo bili u šoku. Onda smo u produžetku opet loše počeli, Madar je dao trojku koju ni on nije mogao da poveruje da je dao, ali na kraju smo pobedili. Ma…tek je početka, sada ispada da smo mi ekipa, a da Partizan ne može da se sastavi. Ne mora to ništa da znači. Ponavljam da je nama bitna pobeda i da smo lepo krenuli, ali sezona je predugačka. Imamo još mnogo toga da uradimo kako bismo se pokazali da smo dobra ekipa na duže staze - zaključio je Marinković.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.