JOVANOVIĆ REKAO ŠTA JE CRVENO-BELE KOŠTALO POBEDE : Trener Zvezde prokomentarisao situaciju oko Vildoze!
Vladimir Jovanović, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

svašta je tu bilo

JOVANOVIĆ REKAO ŠTA JE CRVENO-BELE KOŠTALO POBEDE : Trener Zvezde prokomentarisao situaciju oko Vildoze!

Danas nažalost nismo, značilo bi nama, značilo bi i publici kojoj se i dalje zahvaljujem na sjajnoj podršci

Objavljeno:

Vladimir Jovanović, trener Crvene zvezde, rekao je da su utakmicu protiv Panatinaikosa odlučile njihove glupe greške.

- Hvala navijačima na podršci, dali su nam podršku, ali nažalost nismo to iskoristili lepo. Dobro smo krenuli, ofanzivno i defanzivno, mislim da je druga četvrtina bila ključna… Promašili smo neke šuteve, izgubili lopte i nismo igrali dobru odbranu - rekao je Jovanović.

- Kada vodite pet poena u završnici i promašite važne šuteve… Napravili smo neke glupe greške i dali smo im šansu da poentiraju iz kontranapada - dodao je.

- Gubili smo lopte na kojima nismo smeli da gubimo. Pogodili su jako tešku trojku, potom ofanzivni skok koji je presudio i na kraju smo imali poslednji šut za pobedu… Promašili smo, imali smo i penale za nerešeno, verovatno nismo ni zaslužili pobedu. Te dve izgubljene su odlučile. Trebalo je drugačije da privedemo, znate da imamo velikih problema sa povređenim igračima i to se odrazilo na organizaciju igre. Falio je igrač da stane na loptu, plejmejker i to je nešto sa čime živimo. Verujemo igrače koji su na terenu, da mogu da pronađu put do koša koji bi odlučio pobednika, a nažalost nismo uspeli -

Crvena zvezda izgubila od Panatinaikosa 77:75 u drugom kolu Evrolige.

- Kontrolisali smo neki deo utakmice, bez Markovića i Nedovića smo vodili +5 na dva minuta, tako da možemo. Imali smo i derbi u ABA ligi gde smo igrali bez tri igrača i našli smo način da pobedimo. Danas nažalost nismo, značilo bi nama, značilo bi i publici kojoj se i dalje zahvaljujem na sjajnoj podršci - kazao je Jovanović.

Jovanović na kraju bio upitan i da prokomentariše situaciju oko Luke Vildose.

- Ne znam, čujem od vas informaciju i ne bih je komentarisao - kratak je bio.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.