DRAMA U BEOGRADU! Košarkaš Panatinaikosa proveo noć na aerodromu - evo što su ga zadržali!
Derik Volijams, Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

šok!

DRAMA U BEOGRADU! Košarkaš Panatinaikosa proveo noć na aerodromu - evo što su ga zadržali!

Jedan od ključnih igrača grčkog tima

Objavljeno: 17:18h

Košarkaši Crvene zvezde će ugostiti Panatinaikos u okviru drugog kola Evrolige od 19 časova.

Izabranici Vladimira Jovanovića će odigrati prvi meč u elitnom takmičenju pred svojim navijačima u novoj sezoni, a na suparničkoj klupi sedeće dobro poznato lice - Dejan Radonjić.

Ekipa crnogorskog stručnjaka je vezala tri poraza u zvaničnim utakmicama, a u Beograd je doputovala bez bivšeg igrača crveno-belih Nejta Voltersa. U problemima se po dolasku u Beograd našao i Derik Vilijams, koji je proveo noć na beogradskom aerodromu.

Derik Vilijams
Derik Vilijamsfoto: EPA/Georgia Panagopoulou

Amerikanac je bio pod znakom pitanja zbog udarca koji je zadobio pre nekoliko dana tokom susreta sa Arisom na premijeri u grčkom šampionatu, ali je ipak bio deo ekspedicije koja je iz Atine krenula za glavni grad Srbije. Ipak, zbog problema sa pasošem zadržan je na aerodromu Nikola Tesla.

Iskusni košarkaš je prošle godine u Španiji izgubio pasoš. To je prijavio i dobio novu dokumentaciju. U međuvremenu je njegov stari pasoš pronađen, ali je ipak bio poništen. Sa nevažećom dokumentacijom se pojavio na aerodromu, pa je morao da sačeka da mu neko iz Atine donese novu, pa je tek u jutarnjim časovima prošao pasošku kontrolu.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.